Krimi

V Spišskej Novej Vsi vyčíňajú detské gangy: NESKUTOČNÉ čo sa deje, za útoky majú zbierať body!

Náčelník mestskej polície sa obáva, aby niekto na útok nedoplatil životom!

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej Novej Vsi vyčíňajú detské gangy: NESKUTOČNÉ čo sa deje, za útoky majú zbierať body!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Nitriansky kraj

V Spišskej Novej Vsi riešia problémy s agresívnou mládežou. Podľa portálu Noviny.sk v meste vyčíňajú detské gangy zložené z ôsmakov a deviatakov základných škôl až po stredoškolákov.

„Zatiaľ vieme o dvoch skupinách. Napádajú vo večerných hodinách nevinných ľudí, ktorí sa pohybujú aj v centre mesta aj po tichších lokalitách,“ uviedol pre uvedený portál náčelník Mestskej polície v Spišskej Novej Vsi Ľubomír Chroust.

Za útoky majú podľa TV JOJ tínedžeri dokonca zbierať body a „budovať“ si svoju pozíciu v rámci gangu. „Za 60-ročného chlapa, ktorého napadnú, dostanú 10 bodov, za 50-ročného 20 bodov. Disponujeme aj nejakými konkrétnymi menami, spolu máme evidovaných zatiaľ 28 ľudí,“ ozrejmil Chroust, ktorý sa obáva, aby niekto na útok nedoplatil životom.

Strážcovia poriadku podnikli konkrétne nešpecifikované opatrenia, spolupracujú aj so štátnou políciou.

„Spišskonovoveská polícia koná ex offo. Vzhľadom na aktuálny stav vyšetrovania poskytnutie bližších informácií nateraz nie je možné, pretože by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci,“ uviedla pre Noviny.sk košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM