Krimi

Vážny incident na D1: Muž mieril zbraňou na posádku druhého auta, boli v ňom aj deti!

29-ročný vodič mieril zo svojho auta na posádku iného vozidla krátkou guľovou zbraňou. Policajti ho onedlho zadržali.

Ilustračný obrázok k článku Vážny incident na D1: Muž mieril zbraňou na posádku druhého auta, boli v ňom aj deti!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Polícia zadržala podozrivého muža, ktorý v nedeľu (13. 2.) zbraňou mieril na posádku vedľa idúceho auta na diaľnici pod Tatrami. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade začal v tejto súvislosti trestné stíhanie za zločin nedovoleného ozbrojovania spáchaný v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania sa.

V nedeľu popoludní na diaľnici D1 počas jazdy v smere od Spišského Štvrtka na Poprad spolujazdec v motorovom vozidle manipuloval s krátkou guľovou zbraňou. Počas jazdy mieril na vodiča a posádku – ženu a dve deti, auta idúceho vo vedľajšom jazdnom pruhu,“ priblížila hovorkyňa s tým, že ten okamžite telefonicky kontaktoval políciu.

Policajti diaľničného oddelenia v Mengusovciach krátko nato zastavili na čerpacej stanici na diaľnici podozrivé auto. Následne zadržali 29-ročného muža podozrivého zo spáchania týchto skutkov a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. „Na mieste policajti zaistili zbraň, ktorá bola zaslaná na kriminalisticko-expertízne skúmanie,“ uzavrela hovorkyňa s tým, že polícia sa prípadom intenzívne zaoberá.

Foto: Ilustračné

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM