Krimi

Agresívny muž pri Kežmarku: Manželke sa vyhrážal ZABITÍM, kameňom rozbil čelné sklo auta

Polícia mala dočinenia s agresívnym mužom. Musela ho obmedziť na osobnej slobode, bol zadržaný a skončil v cele policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny muž pri Kežmarku: Manželke sa vyhrážal ZABITÍM, kameňom rozbil čelné sklo auta
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Kežmarským vyšetrovateľom bol 41 ročný muž obvinený z trestného činu porušovanie domovej a z trestného činu nebezpečné vyhrážanie. Dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

„V pondelok 17.10.2022 muž prišiel k zamknutým vchodovým dverám rodinného domu v jednej z obcí v okrese Kežmarok a začal búchať na dvere. Dožadoval sa svojej manželky i syna. Majiteľka domu muža vyzvala, aby šiel preč, no ten sa ešte viac nahneval, kopol do dverí a neoprávnene vošiel dnu,“ opísala priebeh drámy v dome hovorkyňa s tým, že muža sa podarilo z domu dostať preč.

Rozbil čelné sklo

No následne prešiel na dvor a situácia nabrala ďalšie dramatické okamihy. „Na kapotu osobného auta položil veľký kameň, vzal drevené poleno a rozbil ním čelné sklo. Muž sa ľuďom žijúcim v dome neustále vyhrážal zabitím,“ vysvetlila ďalej Ligdayová a doplnila, že polícia agresívneho muža obmedzila na osobnej slobode, bol zadržaný a skončil v cele policajného zaistenia.

„Okresným vyšetrovateľom bol na obvineného spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ zakončila hovorkyňa.

archívne foto

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM