Rôzne

Aj vy máte to šťastie? 5 nepriestrelných argumentov, prečo je dobré byť východniarom

Mnohí východniari sú hrdí na svoj pôvod, druhá menšia skupinka už pomenej. My sa však jednoznačne staviame k tým hrdým a prinášame vám tak trochu s nadhľadom aj 5 dôvodov, prečo dokonca i ostatní môžu ľutovať, že nie sú z našich končín. Všetko podložené video a foto materiálom :).

Ilustračný obrázok k článku Aj vy máte to šťastie? 5 nepriestrelných argumentov, prečo je dobré byť východniarom
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Sme trpezliví…

Naše katastrofálne cesty nás naučili… A nerozhodia nás ani policajná hliadky. Cesty vypestovali vo východniaroch skutočnú dávku trpezlivosti. Veď kto iný dokáže podávať hlášky na facebookový dopravný servis štýlom á la:

  • Označený Golf Kombi… overuje presnosť tachometra… ja som službu využil za 40 eur :)
  • Barca, smer mesto merajú. Foto nemám, lebo som práve telefonoval :D
  • Ráno na výjazde smer Barca pri Optike. Kamión stratil menší (15 tonový) náklad.
  • Hliadka zastavuje. Cestná kontrola dokladov. Skočil mi do cesty jak srnec :D
  • Zápchy podľa harmonogramu, nehoda ako bonus…

…A vtipní

Áno, život nás naučil… Prekonávať nie vždy jednoduché životné podmienky je vždy lepšie s humorom a to je aj možný dôvod, prečo sa na východe rodia naozaj vtipní ľudia. A jeden z ostatných dôkazov? Na nedávnych slávnostiach v rusínskej obci Habura na ďalekom východe v okrese Medzilaborce sa na jednom pódiu stretli ako moderátori traja východniari. Na Slovensku azda neprekonateľná kombinácia: Michal Hudák, Marián Čekovský a Marcel Forgáč. Výbuchy smiechu zaručené. Krátka ukážka v podobe VIDEA č. 1 pod článkom.

Máme Tatry…

Sú naše a vidíme ich takmer odvšadiaľ. Opäť chcete dôkaz? Kliknite na fotogalériu. Na fotkách nájdete pohľad z obce v okrese Humenné na asi vzdušnou čiarou 140 kilometrov vzdialené Vysoké Tatry. Tie sú pýchou celého Slovenska a sme pyšní, že sa nachádzajú práve u nás, na východe.

… A krásne ženy, sebavedomých mužov

Krásne a navyše šikovné ženy sa rodia na východnom Slovensku. K tomuto hádam bude zbytočný akýkoľvek foto dôkaz, stačí vyjsť v hocijakom východniarskom meste alebo obci na ulicu… Okrem krásnych žien sa tu však nachádzajú aj sebavedomí muži, ktorí vedia, ako na krásne polovičky. A to i Ďodik, dobrovoľný hasič z Kendíc, ktorému sa rozhodne neroztrasú kolená na rande s krásnou východniarkou. Nech sa páči, VIDEO č. 2 pod článkom :).

Na záver: Vieme piť!

Stará známa pravda, východniari vo všeobecnosti znesú viac ako ľudia v ostatných kútoch Slovenska. K tomu nie je čo dodať :).

Prečítajte si tiež:

20 najlepších východniarskych výrazov: Ruku na srdce, ktoré denne používate vy?

Východniarske vtipy zbožňuje celé Slovensko: Vybrali sme pre vás tie najlepšie

Titulné foto: ilustračné

Humenné - Tatry: Takmer 140 kilometrov vzdušnou čiarou
4
Galéria
5 nepriestrelných argumentov, prečo je dobré byť východniarom :)
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM