Marcel Mojžiš Rôzne

Ak radi lyžujete v Tatranskej Lomnici, sú tu dobré správy: Čerstvá aktualita z prvej ruky!

Aj vy si radi aspoň raz za čas nasadíte lyže a pustíte sa dole svahmi? Ak ste si obľúbili na nefalšovanú zimnú lyžovačku Tatranskú Lomnicu, sú tu dobré správy.

Ilustračný obrázok k článku Ak radi lyžujete v Tatranskej Lomnici, sú tu dobré správy: Čerstvá aktualita z prvej ruky!
Zdroj: TASR

Lyžiari, ktorí zavítajú do Vysokých Tatier lyžujú na troch zjazdovkách na Štrbskom Plese, kde je 40 cm snehu a podmienky na lyžovanie veľmi dobré. V prevádzke je pre lyžiarov jedna lanovka a dva vleky. Pre najmenších lyžiarov je na Štrbskom Plese otvorená lyžiarska škola o dĺžke 50 m.

Pre peších turistov bude počas víkendu v prevádzke lanovka na Solisko, takisto je otvorená pozemná lanovka zo Starého Smokovca na Hrebienok, kde si návštevníci môžu pozrieť najväčšiu tatranskú atrakciu Tatranský ľadový dóm v barokovom štýle.

A ak ste si na zimné radovánky obľúbili lyžiarske stredisko v Tatranskej Lomnici, máme pre vás dobré správy. Prezradila nám ich hovorkyňa Tatry Mountain Resorts Zuzana Fabianová. Lyžovačku si tam môžete totiž užiť už doslova o pár hodín.

„Lyžiarske stredisko v Tatranskej Lomnici otvára od soboty 12. decembra prvú zjazdovku Štart Východ (850 m) a postupne podľa počasia a dosneženia tratí bude otvárať aj ďalšie zjazdovky,“ uviedla Zuzana Fabianová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM