Peter Handzuš Hokej

Boj juniorov o bronz začal: Séria medzi Popradom a Slovanom zatiaľ vyrovnaná

Juniori HK ŠKP Poprad odohrali prvé domáce zápasy o bronz proti HC Slovan Bratislava. Po výhre 5:1 v utorok, prišla v stredu prehra 0:2.

Ilustračný obrázok k článku Boj juniorov o bronz začal: Séria medzi Popradom a Slovanom zatiaľ vyrovnaná
Foto: Peter Handzuš

Prvý zápas o bronz odohrali juniori v utorok. V ňom nedali Popradčania hráčom Slavana žiadnu šancu a vyhrali zaslúžene 5:1, keď Slovan skóroval až v závere zápasu. V stredu odohrali druhý zápas, v ktorom sa im ale vôbec nedarilo. Mladí kamzíci nedokázali skórovať ani v presilovke 5:3 a ich puky narážali len do konštrukcie dobre postavenej brány Slovana. Dlho sa hralo bez gólov a hostia skórovali až v záverečnej tretine. Dva góly v sieti Popradu znamenajú, že séria zápasov o bronz sa presúva do Bratislavy za vyrovnaného stavu 1:1.

HK ŠKP Poprad - HC Slovan Bratislava 0:2
48
Galéria
Foto: Peter Handzuš

"Bol to normálny zápas playoff. Aj keď sme v prvej tretine dali tri tyčky, nedali sme gól a bez toho sa vyhrať nedá. Neboli sme takí dôslední ako v prvom zápase. Hral som dlhé roky hokej a viem, že v určitých momentoch potrebujete šťastie. Dnes sme nedali góly do prázdnej brány, nedali sme presilovku päť na tri. A to sa nám na záver zápasu vrátilo. Opäť sa vrátim k tomu, že sme nestrelili gól a bez toho sa zápas vyhrať nedá. Boli tam aj zbytočné vylúčenia. V dnešnom zápase sme neboli efektívni. Chlapci si musia oddýchnuť. Tento rok je to naozaj dlhá sezóna. Hrá sa opäť na štyri víťazné zápasy. Do Bratislavy chceme ísť s tým, že sa vrátime minimálne s jedným víťazstvom,” povedal po prehratom zápase tréner HK ŠKP Poprad Ľubomír Pichoňský.

HK ŠKP Poprad - HC Slovan Bratislava 5:1
38
Galéria
Foto: Peter Handzuš

HK ŠKP Poprad – HC Slovan Bratislava 5:1 (2:0, 2:0, 1:1) Góly: Bjalončík, Vašaš, Olejník, Miškovec 2 – Mirilovič

HK ŠKP Poprad – HC Slovan Bratislava 0:2 (0:0, 0:0, 0:2) Góly: Sloboda 2

Stav série 1:1

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM