Monika Vengrínová Rôzne

Cestujete vlakom do Tatier? Pripravte sa na výluky: V týchto dňoch železničnú dopravu nahradí autobusová

Ak na ceste do práce, či na výlety do Tatier využívate železničnú dopravu, pripravte sa na to, že najbližšie štyri dni sa vlakom z Popradu do Starého Smokovca nedostanete.

Ilustračný obrázok k článku Cestujete vlakom do Tatier? Pripravte sa na výluky: V týchto dňoch železničnú dopravu nahradí autobusová
Zdroj: TASR

Železnice SR budú realizovať výlukové práce, ktoré budú mať za následok vylúčenie osobnej železničnej dopravy medzi stanicami Poprad-Tatry a Starý Smokovec. K výluke dôjde v dňoch 6. až 9.októbra.

„V dôsledku tejto výluky budú všetky vlaky nahradené autobusovou dopravou, a to 6. a 7.októbra v čase medzi 7:30 a 18:30, 8.októbra od 7:30 do 16:30 a 9.októbra v čase od 7:30 do 13:30,“ uvádza sa na webe mesta Poprad.

Autobusy budú zastavovať v Poprade vľavo pred východom zo spodnej haly železničnej stanice, vo Veľkom Slavkove na zastávke SAD pri kostole, v Novej Lesnej na zastávke na hlavnej ceste, Pod Lesom na zastávke pri základnej škole, v Dolnom Smokovci pri budove železničnej zastávky a v Starom Smokovci na hlavnom autobusovom stanovišti SAD.

„Cestujúcich prosíme, aby zvýšili pozornosť a pri cestovaní sa riadili pokynmi zamestnancov Železničnej spoločnosti Slovensko a ŽSR,“ upozorňuje mesto Poprad.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM