Pavol Hrabovský Iné športy

Chce sa stať popradským Pirátom? Prihláste sa! Hokejbalový klub z Popradu robí NÁBOR

Popradskí piráti rozširujú svoje rady pri príležitosti otvorenia nového ihriska. Informovalo o tom vedenie klubu prostredníctvom Facebooku.

Ilustračný obrázok k článku Chce sa stať popradským Pirátom? Prihláste sa! Hokejbalový klub z Popradu robí NÁBOR
5
Galéria

Popradský hokejbalový klub zbrojí. Pri príležitosti otvorenia nového hokejbalového domova v Poprade, o ktorom sme vás informovali v predchádzajúcom článku, sa chystá veľký nábor. Nie je to však všetko. Popradskí piráti pripravujú aj nové billboardy, ktoré budú informovať širokú verejnosť o možnosti hrania v Poprade.

Všetci hokejbaloví nadšenci sa budú môcť pridať k popradskému klubu. Informovalo o tom vedenie Popradských Pirátov na svojom Facebooku. „Nábor bude do ročníka 2003. Vítaní sú však aj dospelí, ak majú zaujmem, hrávali hokejbal, prípadne chcú hrať,“ informoval o tom viceprezident klubu Marek Remža.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť do vekových kategórií: U9, U12, U14, U16 a U19+.

Nábor nie je zameraný len na chlapcov. Ako tvrdí vedenie klubu: „Na nábore sú samozrejme vítané aj dievčatá,“ dodáva Marek Remža. Klub rovnako plánuje aj zaujímavú novinku: „Plánujeme billboardy, ktoré budú štvrtok, 5. augusta, vonku. Je to na propagáciu náboru, ktorý bude 26. a 27. augusta. Malo by to byť na novom ihrisku CVC, ak sa všetko stihne,“ informuje Remža.

Zároveň dodáva, že nové ihrisko znamená aj nové možnosti pre hokejbalistov, ktorí dostanú plnohodnotný domov: “Chceme aby záujemcovia videli to zázemie ktoré ich tam čaká. Je tam posilňovňa, strelnica a ďalšie veci. Rovnako chceme aby aj rodičia videli do čoho idú deti a aby vedeli, aké budú mať možnosti.

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Plánuje sa pridať k Pirátom? Premyslite si to nad priloženou galériou.

Popradskí piráti hľadajú nové talenty
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM