Ľubomír Hudačko Správy

Chuť na popcorn v divadle aj vstup do skrine: Z Popradu prezradili NAJLEPŠIE kuriozity

Možno nie každý vie, že vstup MIK je zároveň vstupom do Kina Tatran a tak sa stane, že sa netrafí do správnych dverí. Ľudia tak vstúpili aj do skrine.

Ilustračný obrázok k článku Chuť na popcorn v divadle aj vstup do skrine: Z Popradu prezradili NAJLEPŠIE kuriozity
Zdroj: Facebook.com/VisitPoprad.sk/

Mestská informačná kancelária v Poprade sa už neraz stretla s požiadavkami, ktoré dvíhajú obočie či rozťahujú kútiky úst do úsmevu. Riaditeľka MIK Poprad Lucia Pitoňáková pre Dnes24.sk prezradila tie najkurióznejšie.

Štvornohý pokľak

„Pomerne často sa stáva, že turisti si chcú odfotiť časť mapy, ktorá je na predaj. To samozrejme, nie je z dôvodu autorských práv možné. Zaskočilo nás však, keď si dve mladé slečny nezakúpenú mapu rozložili na zemi a v "štvornohom pokľaku“ mali v úmysle si ju takto „skopírovať“ do svojich telefónov," spomína na netradičný moment.

V ďalšom prípade išlo o poskytovanie služieb úschovy batožiny.

„Tašku s nákupom s čerstvými potravinami sme nečakali. Pani nebola turistka – iba chcela pokračovať na ďalšie nákupy. A keďže v MIK Poprad predávame aj vstupenky a občerstvenie do kina, naša kolegyňa sa raz pri predaji vstupeniek v Dome kultúry stretla s otázkou, či návštevníkom môže predať popcorn i na divadelné predstavenie,“ prezradila ďalej s úsmevom ďalej Pitoňáková.

Vstup do skrine

Prevádzka MIK je zároveň vstupom do Kina Tatran a teda nie každý odhadne správne dvere.

„Viackrát sa nám stalo, že návštevníci vstúpili do skrine. Narniu v nej, žiaľ, neodhalili,“ dodala na záver pre Dnes24.sk.

ilustračné foto

Viac správ z Popradu a okolia:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM