Pavol Hrabovský Kultúra

Cirkus na ľade, folklórne vystúpenie, či koncertná tour: VÝBER pre Poprad na týždeň

Týždeň nám pomaly začal a je škoda ho stráviť len sedením doma alebo v práci. Chcete niekam vyraziť a neviete kam? Inšpirujte sa redakčným výberom najlepších akcií na tento týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Cirkus na ľade, folklórne vystúpenie, či koncertná tour: VÝBER pre Poprad na týždeň
Zdroj: TASR

Volanie – s režisérom Prausom

4. novembra o 19:00 hod., Kino Tatran

Slovami režiséra Prausa: „Život dnešného človeka často určuje hektická doba, ktorá ho dokáže pohltiť. Akési vnútorné volanie, ktoré núti na chvíľu spomaliť a zamyslieť sa, však môže počuť každý z nás.“ Príďte si aj vy vychutnať jeho najnovší snímok, s účasťou samotného režiséra, ktorý zachytáva duchovnú atmosféru a mystiku pravoslávneho kláštora Počajevská lávra – nachádzajúceho sa v Ternopiľskej oblasti na západe Ukrajiny.

Ruský cirkus na ľade

6. novembra o 17:00, Zimný štadión Poprad

Show Slovakia prináša na Slovensko: Ruský Cirkus na ľade a ich famóznu ľadovú šou -Triumf. Šou predstavuje spojenie všetkých žánrov súčasného cirkusového umenia, na veľkolepej ľadovej ploche vystúpia žongléri, akrobati, iluzionisti, gymnasti a samozrejme klauni. Všetky svoje čísla artisti predvedú na ľadovej ploche. Predstavenie, ktoré je označované za „Cirque du Soleil na ľade“, odštartuje svoje turné – práve na popradskom ľade.

GLEB – Gauč ‚n‘ Bass Tour

9. novembra o 21:00, Rock Fabric

GLEB vyráža na očakávanú Gauč ‚n‘ Bass tour k úspešnému albumu Gauč Storytelling, ktorý je zatiaľ jeho druhým štúdiovým albumom. Zastaví sa aj v Poprade a okrem hitov z nového albumu sľubuje aj šou, ktorú si ako fanúšik slovenského rapu nemôžeš nechať ujsť.

Slávnostné vyhlásenie MP a MSR 2019

9. novembra o 17:00 hod., Hotel Satel

Slávnostné vyhlásenie sa tento rok uskutoční pod nádhernými Tatrami. Pozvaní sú všetci pretekári, rodiny, priatelia pretekárov a všetci, ktorí milujú šport. Príďte aj vy podporiť víťazov jednotlivých pretekárskych tried a oslávte úspech spoločne s nimi.

Šarišanci v Poprade – So srdcom TOUR

10. novembra o 16:00 hod., Dom Kultúry

Koncertná tour známej ľudovej hudby. Šarišanci prichádzajú aj k nám do Popradu, pri príležitosti vydania nového albumu s názvom “SO SRDCOM Šarišského temperamentu”. Vypočujte si aj vy najznámejšie šarišské, rusínske, temperamentné rómske, či autorské piesne v podaní cimbalovej muziky, obklopení slovenským folklórnym duchom.

Zima sa pomaly blíži do Popradu. Čo nás, zjavne aj tento rok, čaká si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Kalamita v Poprade
31
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM