Monika Vengrínová Tlačové správy

Deň otvorených dverí v Toyote: Predvádzacie jazdy, kontrola auta grátis i zaujímavá súťaž

Už od 18. do 20.júla sa vám určite oplatí navštíviť popradský autosalón Toyota. V rámci dní otvorených dverí vás čaká pestrý program. A nezabudnite so sebou vziať i svoje ratolesti, nudiť sa nebudú ani ony.

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí v Toyote: Predvádzacie jazdy, kontrola auta grátis i zaujímavá súťaž
Zdroj: Dnes24.sk

Dvere budú v autosalóne otvorené od štvrtku do soboty, každý deň v čase od 8.00 do 17.00. Vystavené budú najnovšie modely Toyoty aj s predvádzacími jazdami. Pôjde o horúce novinky, ako napríklad TOYOTA AURIS TOURING, priestranné kombi plné špičkovej výbavy.

V modeli Auris Touring Sport sa skĺbili tie najžiadanejšie vlastnosti, ako skvelý dizajn, inovácie, kvalita, ale i päťhviezdičkové bezpečie, variabilný interiér, praktickosť a veľký batožinový priestor. Do posledného detailu splní vaše predstavy o komforte jazdy a svojimi vlastnosťami prekoná vaše očakávania.

Okrem nových modelov sa môžete tešiť i na prezentáciu príslušenstva, ako sú strešné nosiče bicyklov, boxov a iných doplnkov. Príjemne vás prekvapí aj bezplatná kontrola geometrie, tlmičov a bŕzd na vašom tátošovi, či súťaž, v ktorej môžete vyhrať zaujímavé ceny od firmy Autoklub.

„Už teraz sa tešíme na vašu návštevu a veríme, že u nás zažijete príjemne strávené chvíle plné pôžitkov z jazdy,“ dodáva Ján Kapustinec, predajný poradca Toyota.

Toyota deň otvorených dverí
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM