Ľubomír Hudačko Kultúra

Deň rodiny, Deň detí či Rallye Tatry: V Poprade je pestrosť MÁJOVÝCH podujatí zaručená

Kultúra pod Tatrami konečne ožíva a májové udalosti sú toho dôkazom. Vyberáme nateraz najzaujímavejšie z nich, nechajte sa inšpirovať.

Ilustračný obrázok k článku Deň rodiny, Deň detí či Rallye Tatry: V Poprade je pestrosť MÁJOVÝCH podujatí zaručená
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk

Aké podujatia nás do konca mája v Poprade čakajú? Tešiť sa môžeme na rôznu zmes udalostí, prehľad spracoval tím z VisitPoprad.

Viac správ z Popradu:

Sranda Banda Talent Show

8. mája od 10.00 hod., DK Poprad

Komediálna rodinná šou, v ktorej sa miešajú krásne babky, výborná bruchovravecká technika a trefný multivrstvový humor. Neinfantilné energické divadlo je popretkávané gagmi tak, aby pobavilo celú rodinu.

Láska hory prenáša

8. mája od 19.00 hod. v Kine Tatran

Dej sa odohráva počas svadobného dňa nevesty Alex, ktorej sa jej veľký deň rúca priamo pred očami.

Už ti nikdy nenaletím

9. mája od 19.00 hod. v DK Poprad

Pri dverách zvoní zvonček. Za nimi stojí bývalý manžel, zvodca a sukničkár, starnúci “seladón” Josema, ktorý si zakladá na svojej atraktívnosti a úspechu u žien. Ako to skončí?

Deň rodiny

15. mája od 10.00 hod.

Tvorivá dielňa v Klub Zóne Domu kultúry Poprad pod vedením Soničky Fördošovej pre šikovné detia pre ich rodičov. Potrebné doniesť nožnice, pastelky, fixky.

Ženy a život

20. mája od 17.30 hod. v Kine Tatran

Dámsky večer. Eliška je dobré dievča. Možno až príliš. Chýbajú jej ostré lakte a premáha ju slepá viera. O to akčnejšia je však jej voľnomyšlienkárska, všetkého schopná sestra Ilona.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Športuj Slovensko

21. mája na Štrbskom plese

Návštevníkov čakajú dni plné športu a zábavy pre celú rodinu. Na megaihrisku si budú môcť vyskúšať rôzne športy a povzbudia ich úspešní slovenskí športovci. Prísť majú aj osobnosti ako Nasťa Kuzminová či bratia Žampovci.

Klaun hudobníkom

22. mája od 10.00 hod. v DK Poprad

Tento figliar Adyno žongluje aj s celkom netypickým predmetmi, ktoré za bežných okolností nie sú určené na žonglovanie. Predstavenie ráta s účasťou diváka, ktorého klaun nenútene vťahuje do hry. Dorozumievacím jazykom je gesto, mimika a pohyb.

49. Slovakia Rallye Tatry 2022

Od 26. mája do 29. mája v Poprade

Popradská rallye patrí každoročne k jednému z vrcholov slovenskej sezóny v rally. Súčasťou pretekov budú aj dve samostatné podujatia v rally pravidelnosti historických automobilov pod názvom 3. Slovakia Ralley Tatry.

MDD v Poprade

29. mája na Námestí sv. Egídia v Poprade

Rozprávkoví maskoti, zábavné hry, súťaže, atrakcie …stánky plné radosti a sladkostí. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v Aréne Poprad.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM