Monika Gécziová Rôzne

Do kina s matracmi či dekami: Do Tatranu zavítajú útulkáči, pomôžme im zatepliť búdy

Premietanie rodinného filmu Návrat domov v popradskom Kine Tatran spestria psíky z mestského útulku. Pomôcť im môžete materiálom na zateplenie búd.

Ilustračný obrázok k článku Do kina s matracmi či dekami: Do Tatranu zavítajú útulkáči, pomôžme im zatepliť búdy
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 2. a v nedeľu 3. februára bude Kino Tatran v Poprade premietať nový dobrodružný rodinný film od autora bestselleru Psia duša. Hlavnou hrdinkou vo filme je Bella. Tá bola ešte len šteniatko, keď si ju Lucas adoptoval a odvtedy boli najlepší priatelia. Jedného dňa však Bella zmizne a ocitne sa vyše 600 km od svojho pána. Láska k nemu je však silnejšia ako nepriazeň osudu a Bella je rozhodnutá vrátiť sa domov. Cestou na ňu čakajú rôzne dobrodružstvá, noví priatelia, ale aj nebezpečenstvá veľkého, neznámeho sveta…

Okrem Belly na filmovom plátne však v kine môžete vidieť aj skutočné psíky. Tie prídu potešiť malých i veľkých priamo z mestského útulku. „Pri príležitosti premietania spomínaného filmu Psia duša sme urobili podobnú akciu s finančnou zbierkou pre útulok. Tento krát sme sa rozhodli akciu zopakovať, avšak s tým rozdielom, že nebudeme zbierať peniaze, ale materiál na zateplenie psích búd,“ uviedla manažérka Kina Tatran Ľubomíra Olejárová.

Ešte pred premietaním filmu o 16:30 tak v obidva dni do kina zavíta Peter Greňa spolu s obyvateľmi psieho útulku. Každý, kto psíkom chce pomôcť, môže priniesť koberce, matrace, deky, či iný materiál, ktorým budú zateplené psie búdy. „Je možné priniesť aj granule, konzervy, hračky, či iné potrebné veci, my to všetko do útulku dopravíme,“ dodala Olejárová.

foto: ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM