Monika Gécziová Rôzne

Národný týždeň manželstva v Poprade: Takýto interaktívny workshop sa u nás chystá

Duet Tour s 15 zastávkami po celom Slovensku aj do Popradu prináša skvelých rečníkov, aktuálne témy o partnerských vzťahoch, príjemnú hudbu, oddych a skvelú zábavu.

Ilustračný obrázok k článku Národný týždeň manželstva v Poprade: Takýto interaktívny workshop sa u nás chystá
Zdroj: TASR

„Duet Tour ponúka jedinečný vzdelávaco – spoločenský program, ktorý upriami pozornosť na základné piliere a hodnoty manželstva. Zároveň vytvorí priestor pre oddych, vzájomné obohatenie sa, posilnenie i obnovu partnerských vzťahov,“ vysvetľuje koordinátor akcie Vladimír Sochor.

V rámci turné, ktoré sa v Poprade bude konať 13. februára od 17:00 do 19:00 hodiny v zasadačke mestského úradu, bude predstavená kampaň Národný týždeň manželstva s heslom tohto ročníka „Hráme spolu“. Tešiť sa môžete na interaktívny workshop s názvom „7 pilierov spokojného manželstva“ a predstavená bude i zaujímavá Hra Duet 2 pre manželov, či partnerov. Turné bude sprevádzané špeciálnym hudobným prekvapením.

Interaktívny workshop s názvom „7 pilierov spokojného manželstva“ je určený manželom, partnerom, snúbencom, zaľúbeným dvojiciam, ale aj všetkým ostatným, ktorých zaujíma téma partnerských vzťahov, pričom vítané sú nielen dvojice, ale i jednotlivci.

„Budeme hovoriť o siedmich najdôležitejších manželských zručnostiach, ktoré psychologické výskumy definovali ako ťažiskové pre dlhodobý uspokojivý partnerský vzťah. Teóriu overíme priamo v praxi cez zaujímavé aktivity. Dostanete aj praktické tipy ako zručnosti vo vzťahu rozvíjať,“ priblížil Sochor s tým, že workshop povedú odborníci z oblasti manželstva a vzťahov, a to psychoterapeutka Denisa Zlevská a koučka Zuzana Árvayová pôsobiace v poradenskom Centre pre tréning a rozvoj.

„Počas workshopu uvedieme aj krátke videá z pripravovaného dokumentárneho filmu „Manželstvá z tlakového hrnca“. Prinesú inšpirácie z manželského života ako prekonávať manželské krízy,“ dodal koordinátor akcie.

foto: ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM