Monika Vengrínová Kultúra

Do Tatranskej Galérie sa vrátil nočný život a dostavil sa veľký úspech: Popradčania, teraz vás čaká ďalšia párty!

V posledný júlový deň sa do Tatranskej Galérie vrátil nočný život a množstvo Popradčanov si užilo párty v štýle osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. Po obrovskom úspechu organizátori pokračujú s mierne upravenou dramaturgiou, novým barom a darčekom pre každého.

Ilustračný obrázok k článku Do Tatranskej Galérie sa vrátil nočný život a dostavil sa veľký úspech: Popradčania, teraz vás čaká ďalšia párty!
Zdroj: Dnes24.sk

Už v piatok 28.augusta sa tak v Tatranskej Galérii bude vzdávať pocta ženám, ktoré kraľovali hudbe osemdesiatych a deväťdesiatych ro­kov.

„Po skvelom prvom a čo do účasti a zábavy absolútne famóznom večierku v Elektrárni bolo celkom ťažké rozhodnúť, akým smerom sa bude uberať náš najbližší počin. A nakoľko si myslíme, že osemdesiate a deväťdesiate roky hudobne stále majú čo povedať, dekádu sme teda neopustili, a mierne sme len upravili dramaturgiu,“ prezradil organizátor Juraj Iždinský s tým, že hlavné slovo tak budú mať dámy ako Madonna, Tina Turner, Belinda Carlisle, Cher a všetky ostatné, ktoré formovali svetovú popmusic.

Začiatok je naplánovaný na 21:00 a po poslednom večierku sú chystané aj menšie zmeny. „Nakoľko sme na poslednej párty zistili, že bar vo vnútri je naozaj malý a nevyhovuje požiadavkam našim ani našich zákazníkov, takže ak to počasie dovolí, postavíme ho vonku. Pokiaľ nedovolí, zväčšíme ten vnútri,“ uviedol Iždinský a dodal, že pre každého platiaceho návštevníka je tiež pripravená drobná, no veľmi exkluzívna pozornosť: „Domov teda neodíde nikto na prázdno“.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM