Peter Handzuš Futbal

Domáca premiéra popradskej U19 v 1. lige: Bod za remízu s Michalovcami

Starší dorastenci FK Poprad majú za sebou prvý domáci zápas v najvyššej slovenskej súťaži, v ktorom získali bod za remízu s MFK Zemplín Michalovce.

Ilustračný obrázok k článku Domáca premiéra popradskej U19 v 1. lige: Bod za remízu s Michalovcami
30
Galéria
Foto: Peter Handzuš

V 2. kole 1. Ligy staršieho dorastu sa v popradskom NTC stretli dorastenci FK Poprad s rovesníkmi MFK Zemlín Michalovce. Na prvý domáci zápas popradskej U19 sa podľa hlásateľa prišlo pozrieť 363 divákov. V príjemnom letnom pačasí odohrali obidva tímy vyrovnaný zápas so šancami na obidvoch stranách. Michalovce zápas dohrávali od 73. minúty v desiatich, no a keďže to Poprad nedokázal využiť, zápas končil bezgólovou remízou.

Zdroj: Dnes24.sk

“Som sklamaný. Očakával som lepší výkon a čakal som, že dáme gól, lebo sme na to mali. Už druhý zápas sme nedali gól, takže si musíme sadnúť, rozanalyzovať to a venovať sa viac ofenzívnej stránke,” povedal po zápase hosťujúci tréner Adrian Devečka.

“Rešpektujeme silu súperov, ktorá je v prvej lige oveľa vyššia ako v druhej lige. S niektorými fázami hry sme spokojní. Chlapci plnili to, čo sme im nariadili. Škoda, že sme nedali aspoň jeden gól,” zhodnotil výkon mladých Popradčanov tréner Ján Blaháč.

V úvode súťaže prisúdil žreb Popradčanom silných súperov. V prvom kole to bol úradujúci majster zo Žiliny a o necelý týždeň nastúpia na ihrisku ďalšieho silného súpera v Ružomberku. “Pôjdeme tam s tým, že budeme hrať od prvej minúty a chceme ísť za prvým víťazstvom,” dodal tréner Blaháč.

FK Poprad U19 – MFK Zemplín Michalovce U19 0:0

ŽK: Kuba, Šimonovič – Novák, Saxa, Takáč
ČK: Novák (Michalovce)

FK Poprad: Trojčák – Šimonovič, Labaj, Kuc, Grík, Kuba, Angelovič (Rabik), Dávid Maliňák (Dzurjo), Luščík (Staňa), Dominik Maliňák, Kožuch
MFK Zemlín Michalovce: Gurega – Takáč (Bajtoš), Novák, Maďarík, Popovič (Kuľha), Saxa, Hovhannisyan, Sidor, Azizayn, Bach (Pásztor), Ontko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM