Krimi

Dráma pri Levoči: Útočník v obci rozbíjal auto BASEBALLOVOU palicou a vyhrážal sa zabitím

Pred jedným z rodinných domov prišiel podľa polície páchateľ k odstavenému vozidlu, v ktorom sedeli vodič a traja spolujazdci. A nasledovali desivé okamihy.

Ilustračný obrázok k článku Dráma pri Levoči: Útočník v obci rozbíjal auto BASEBALLOVOU palicou a vyhrážal sa zabitím
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v Levoči vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie spáchaného v súbehu s trestným činom poškodzovanie cudzej veci. Dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

K protiprávnym konaniam podľa jej slov došlo v pondelok 27.06.2022 v sko­rých ranných hodinách v obci Dravce.

Vyhrážky zabitím

„Na miestnej komunikácii pred jedným z rodinných domov prišiel páchateľ k odstavenému vozidlu, v ktorom sedeli vodič a traja spolujazdci. Útočník baseballovou palicou začal rozbíjať sklenené výplne na dverách. Žena z auta ihneď utiekla, no páchateľ v rozbíjaní pokračoval,“ vysvetlila hovorkyňa s tým, že postupne rozbil sklo predných dverí, zadných dverí a zadného skla na kufri auta.

„Počas tohto vyčíňania sa útočník vyhrážal mužom sediacim v aute, že ich zabije. Páchateľ jedného z mužov udrel baseballovou palicou do hlavy a druhého muža do ruky. Tretiemu z mužov úlomky z rozbitého skla zranili oči,“ doplnila na záver. Škoda podľa jej slov na vozidle bola podľa jeho majiteľa vyčíslená na asi 1 000 eur.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM