Marcel Páleš Krimi

Dráma pri stanici: Trojica mužov prepadla dievča (18), nepomohli jej ani kopance a krik!

Trojlístok mužov zo Žehry podľa polície v Poprade na chodníku pri parku v blízkosti železničnej stanice prepadol mladé dievča. Tomu nepomohol ani krik a kopance.

Ilustračný obrázok k článku Dráma pri stanici: Trojica mužov prepadla dievča (18), nepomohli jej ani kopance a krik!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade vzniesol obvinenie pre spolupáchateľstvo zločinu lúpeže trom mužom z obce Žehra, okres Spišská Nová Ves.

Vzali jej peniaze aj notebook

Podľa polície mali muži vo veku 52, 27 a 19 rokov v utorok v skorých ranných hodinách lúpežne prepadnúť 18-ročnú mladú ženu. K prepadnutiu došlo na chodníku v blízkosti parku pri železničnej stanici v Poprade.

„Jeden z mužov ženu chytil oboma rukami zozadu, aby sa nemohla pohnúť, druhý muž je z kabelky zobral peňaženku, v ktorej mala hotovosť 300,–Eur a 6.000,–Kč, doklady poškodenej ako aj notebook. Tretí muž počas tohto útoku stál neďaleko a neustále pozoroval okolie. Poškodená žena kričala a kopala, ale nepodarilo sa jej vytrhnúť zo zovretia útočníka, ktorý ju držal,“ uviedla Jana Migaľová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Po dvoch hodinách v rukách polície

Všetci traja obvinení nakoniec podľa polície utiekli smerom na autobusovú stanicu. „Muži svojím konaním spôsobili poškodenej škodu v celkovej výške takmer 800 €. Mladá žena počas útoku neutrpela vážne následky,“ povedala Migaľová.

Obvinení boli zadržaní už po dvoch hodinách príslušníkmi železničnej polície. Muži boli umiestnení do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval návrh na ich väzobné stíhanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM