Peter Handzuš Futbal

Druhý ročník Podtatranskej futsalovej ligy klope na dvere. Vieme, ako sa do nej prihlásiť

Po mimoriadne úspešnej sezóne 2013/14, kedy sa v nádhernej viacúčelovej hale Aréna Poprad otvoril historicky prvý ročník Podtatranskej futsalolovej ligy, je toto podujatie opäť späť s novými zaujímavými víziami.

Ilustračný obrázok k článku Druhý ročník Podtatranskej futsalovej ligy klope na dvere. Vieme, ako sa do nej prihlásiť
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Už teraz sú v hre zaujímavé tímy, nielen z Popradu, ale aj Kežmarku, Tatier, Levoče a premiérovo Spišskej Novej Vsi. Výber najlepších hráčov bude naviac mesto Poprad reprezentovať v Openlige, ktorá začína už koncom októbra.

„Nadšenci z O.Z. Futsal Poprad plánujú pre eminentný záujem tímov otvoriť dve ligy. V prvej by tak ako minulý rok štartovalo 10 účastníkov a v druhej uvidíme s najväčšou pravdepodobnosťou zástupcov 8 celkov z celého regiónu,“ povedal jeden z organizátorov PFL Miroslav Kalnaši.

Do stredoškolskej ligy sa prihlásili aj dievčatá

Netreba zabudnúť ani na kvalitnú prácu s mládežou, kde od začiatku septembra do konca novembra prebieha II. ročník Podtatranskej futsalovej ligy – stredoškolskej. Do tejto súťaže sa tak, ako minulý rok, prihlásilo všetkých 14 stredných škôl. Mimoriadnou zaujímavosťou je registrácia šiestich dievčenských stredoškolských tímov, čo jasne dosvedčuje fakt, že o futsal pod Tatrami je eminentný záujem.

S registráciou neváhajte

Ak máte chuť zahrať si tento krásny šport aj vy, stačí prihlásiť svoj tím najneskôr do 10.10.2014 vyplením registračného formulára a splneniu ďalších podmienok o ktorých sa dočítate na stránke www.registracia.pfl.sk, alebo zatelefonovaním na číslo 0902 304 304. Všet­ky ďalšie dôležité informácie o dianí futsalu v Poprade nájdete na webovej stránke pfl.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM