Pavol Hrabovský Rôzne

Dušičkový víkend v Poprade v plnom prúde: TOP akcie, ktoré si netreba nechať ujsť

Ako stráviť chladný víkend? Neseďte len v teple domova! Nechajte sa inšpirovať redakčným výberom a navštívte akcie, ktoré si nemôžete nechať ujsť.

Ilustračný obrázok k článku Dušičkový víkend v Poprade v plnom prúde: TOP akcie, ktoré si netreba nechať ujsť
Zdroj: TASR

Graysecret Show „Hey Lovin Tour 2019“

1. novembra o 21:00 hod., Surprise Poprad

Príď si užiť aj ty DJ-ov Graysecret, ktorí ti ponúknu tú najlepšiu šokovú terapiu tela aj duše – na Halloween ako stvorenú. Zoskupenie, ktoré môžete vidieť aj v show Česko-Slovensko má talent, prichádza už tento piatok do Popradu.

Bassaker Halloween edition vol.2 / The X

1. novembra o 20:00 hod., Kozlovňa Divoká

Pre milovníkov elektronickej hudby je tu party ako sa patrí. Predstavia sa interpreti ako Impure, Hard Solution, Nočná Smena a mnohí ďalší. Nenechajte si ujsť jedinečný zážitok v mrazivý Halloweensky večer.

HK Poprad – DVTK Jegesmedvék Miskolc

1. novembra o 17:00 hod., Zimný štadión Poprad

V nasledujúcom domácom zápase 19. kola, nastúpia kamzíci proti družstvu z Miškolca. Domáci potrebujú body udržať doma a poraziť tím, s ktorým susedia v tabuľke. Neváhajte a príďte aj vy podporiť našich chlapcov v ich ceste za víťazstvom.

BAM Poprad – TYDAM UPJŠ Košice

2. novembra o 17:30, Aréna Poprad

Popradské basketbalistky otvárajú sériu domácich stretnutí proti rivalkám z Košíc. Počas prvých štyroch stretnutí si naše dievčatá pripísali šesť bodov. Príďte ich podporiť aj vy v ich snahe získať cenné víťazstvo.

O Zlatej Rybke

3. novembra o 10:00 hod., Dom Kultúry

Novodobá adaptácia rozprávky Zlatá rybka od A. S. Puškina. Prostredníctvom veselého príbehu, pesničiek rybára a jeho chamtivej ženy sa hra vracia k tradičným hodnotám, na ktoré musí v rozprávkovom príbehu dvoch ľudí upozorniť až rozprávajúca 1,5 metrová rybka. Predstavenie, ktoré dokáže osloviť všetky vekové kategórie, vás privíta už túto nedeľu.

Nenechajte si ujsť ani túto výstavu, ktorá práve prebieha v Podtatranskom mú­zeu:

90 rokov slovenského hokeja

Od 9:00 hod., Podtatranské múzeum

Slovenský olympijský a športový výbor – Slovenské olympijské a športové múzeum, Podtatranské múzeum v Poprade a Slovenský zväz ľadového hokeja vás pri príležitosti 90. výročia organizovaného hokeja na Slovensku srdečne pozývajú na výstavu „90 rokov slovenského hokeja“. Súčasťou výstavy budú predmety, ktoré dokumentujú históriu a najväčšie úspechy slovenského hokeja, napr. olympijské medaily, medaily z majstrovstiev sveta či trofeje z domácich i medzinárodných súťaží. Výstava sa začala 17. októbra a trvá do 16. januára 2020.

V priloženej galérií si môžete pozrieť erby obcí, ktoré súťažia o titul – najkrajší erb v Popradskom okrese. Máte svojho favorita? Podporte ho hlasom TU.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Erby obcí okresu Poprad
26
Galéria
Zdroj: Heraldický register SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM