Krimi

Eva (63) z Kežmarku sa okradnúť nenechala: Zlodejovi vytrhla svoju peňaženku z ruky

Zrejme dosť zaskočený zostal zlodej, ktorý vo vestibule železničnej stanice v Poprade ukradol pani Eve (63) z Kežmarku peňaženku. Tá zachovala duchaprítomnosť a zlodejovi svoju peňaženku vytrhla z ruky.

Ilustračný obrázok k článku Eva (63) z Kežmarku sa okradnúť nenechala: Zlodejovi vytrhla svoju peňaženku z ruky
Zdroj: pixabay

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, k zločinu lúpeže došlo v utorok (23.4.) o 8:30 vo vestibule Železničnej stanice Poprad, pričom poškodenou bola 63 ročná pani Eva z Kežmarku.

„Vo vestibule, pri vstupe na pohyblivé schody páchateľ pristúpil k pani Eve a snažil sa jej strhnúť z ruky kabelku, z ktorej si potom vzal peňaženku. Pani Eva sa ale nedala zaskočiť a svoju peňaženku si vzala späť tak, že ju zlodejovi vytrhla z ruky. Zlodej utiekol preč,“ objasnila Ligdayová.

Ako ďalej dodala, polícia začala po „odvážlivcovi“ okamžite pátrať a po krátkom čase bol zadržaný 35 ročný muž z Veľkého Slavkova, ako osoba podozrivá zo spáchania tohto skutku. „Muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uviedla hovorkyňa s tým, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade v prípade začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. „Trestná sadzba je v tomto prípade zákonom stanovená na tri až osem rokov,“ uzavrela Ligdayová.

foto: ilustračné

Zdroj: KRPZ Prešov
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM