Martin Károly Správy

EXKLUZÍVNE foto z tatranskej chaty: Výdajné okienko, aké na Slovensku nenájdete!

Zbojnícku chatu vo Vysokých Tatrách pozná zrejme každý. Minimálne z počutia. Nie každý si však vie predstaviť, aké ťažké je udržať výdajné okienko nezasnežené na začiatku mája.

Ilustračný obrázok k článku EXKLUZÍVNE foto z tatranskej chaty: Výdajné okienko, aké na Slovensku nenájdete!
4
Galéria

Zbojnícka chata patrí medzi najznámejšie chaty v našich veľhorách. Nachádza sa vo Veľkej Studenej doline. Ten, kto sa sem vyštveral, určite ocenil nielen nádherné výhľady na tatrankú prírodu, ale aj priateľskú atmosféru.

Avšak tak, ako všade na Slovensku, aj tu platia opatrenia proti šíreniu nového koronavírusu. Chata s celoročnou prevádzkou bola zatvorená. Postupné uvoľňovanie podmienok dorazilo aj sem a chatári mohli po čase otvoriť aspoň výdajné okienko.

Neboli by to však Tatry, keby takéto výdajné okienko vyzeralo tak ako inde na Slovensku.

Dnes je trochu mrzko, no podľa predpovede nás čaká slušný víkend. Naďalej funguje naše výdajné okienko a terasa. Tešíme sa na vás,“ s typickou tatranskou iróniou komentujú chatári na svojom oficiálnom facebooku zverejnené fotografie, ktoré skutočne stoja za to. (Nájdete ich v našej galérii)

Spomenuté kuriózne zábery boli zverejnené 6. mája, no dnes (7. mája) situácia nie je o nič lepšia. Chatári zo Zbojníckej chaty poslali pre Dnes24 exkluzívne zábery úplne zapadnutých dverí, ktoré podľa ich slov používajú nosiči. (Pozrite galériu)

A nie, nebojte sa, chata je dostupná a aj dnes ponúka občerstvenie pre turistov. Samozrejme, za prísnych bezpečnostných opatrení cez výdajné okienko.

Výdajné okienko počas koronakrízy v Zbojníckej chate
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM