Správy Správy

Firma vytvorí desiatky džobov: A to v takejto atraktívnej pracovnej oblasti!

Dobré správy pre náš kraj. Firma vytvorí niekoľko desiatok nových pracovných miest. A to už čoskoro a v naozaj atraktívnej pracovnej oblasti.

Ilustračný obrázok k článku Firma vytvorí desiatky džobov: A to v takejto atraktívnej pracovnej oblasti!
Zdroj: TASR

Nové pracovné miesta v oblasti informačných technológií (IT) v Prešovskom kraji už čoskoro vytvorí spoločnosť Unicorn Systems. Firma svoje portfólio rozšíri o nové vývojové centrum na Kúpeľnej ulici v Prešove. Informovala o tom Jana Krajkovičová, ktorá má na starosti marketing a komunikáciu.

V pobočke si prácu nájde niekoľko desiatok IT pracovníkov, ktorí chcú byť súčasťou softvérových riešení na medzinárodnej úrovni. Šancu majú nielen skúsení IT-čkári, ale aj študenti či čerství absolventi. Okrem stabilnej práce spoločnosť ponúka široké možnosti mimopracovných tímových aktivít či program systematického vzdelávania. Unicorn Systems očakáva, že sa počty zamestnancov budú postupne ešte navyšovať.

„Rozhodli sme sa pre vytvorenie nového vývojového centra na východe Slovenska, pretože potrebujeme nových spolupracovníkov, ktorí budú s nami vytvárať pevný základ pre ďalšie úlohy spoločnosti Unicorn Systems. Sme presvedčení, že je tu obrovský potenciál mladých, šikovných ľudí z oblasti IT,“ uviedol riaditeľ produkčného streamu Richard Schwartz.

Unicorn Systems dnes tvorí viac ako 1100 ICT špecialistov, manažérov a odborníkov v oblasti IT. Spoločnosť sa tak, ako aj celé IT odvetvie vo svete, neustále rozvíja a rastie, pribúdajú nové projekty. Na trhu pôsobí od roku 1990, doteraz otvorila 15 vývojových centier na Slovensku, v Čechách, Holandsku, či na Ukrajine.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM