Krimi

FOTO Kuriózna nehoda v Poprade: Nákladiak so žeriavom privalil ďalšie auto

Skutočne kuriózna nehoda sa stala na Francisciho ulici v Poprade. Nákladné auto s hydraulickou rukou privalilo vedľa stojace auto. Nikto sa, našťastie, nezranil.

Ilustračný obrázok k článku FOTO Kuriózna nehoda v Poprade: Nákladiak so žeriavom privalil ďalšie auto
3
Galéria
Zdroj: TASR

Na Francisciho ulici v Poprade sa v stredu prevrátilo nákladné auto s hydraulickou rukou. Pri nehode sa nikto nezranil, nákladiak však privalil vedľa stojace osobné motorové vozidlo. „Obsluha vykladala tovar z tohto vozidla a pri vykládke sa z doposiaľ nezistených príčin auto prevrátilo nabok, pričom došlo ku kolízii s iným odstaveným autom,“ ozrejmila krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.  

Nehoda sa stala krátko po 13. hodine, škoda zatiaľ vyčíslená nebola a nie sú známe ani bližšie okolnosti kolízie. „Polícia prijala trestné oznámenie a vec sa v súčasnosti prešetruje,“ dodala hovorkyňa.

Na mieste zasahovali aj hasiči, ktorí zabezpečili vytekajúce prevádzkové kvapaliny. Kuriózna nehoda zaujala viacerých okoloidúcich ľudí, ktorí si miesto udalosti aj fotili. Nehoda sa stala na parkovisku v blízkosti budovy, kde sú potraviny aj ďalšie prevádzky.

Kuriózna nehoda v Poprade
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM