Pavol Hrabovský Kultúra

Gladiator, Smejko a Tanculienka a automobilová show: TOP udalosti na týždeň v Poprade

Týždeň sa neodvratne vrátil, no spolu sním aj ďalšie udalosti a akcie, ktoré sa neoplatí zmeškať. Nahliadnite do tajov Severnej Kórei, alebo sa predveďte na maškarnom bále. Inšpirujte sa redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Gladiator, Smejko a Tanculienka a automobilová show: TOP udalosti na týždeň v Poprade
Zdroj: pixabay

Cestovateľské kino: Severná Kórea

18. februára o 19:00 hod., Kino Tatran

Príďte na vlastnej koži okúsiť život za železnou oponou, v zovretí tvrdého komunizmu, ktorý pretrváva dodnes. Ako turista budete musieť zniesť mnoho očí sledujúcich každý váš krok, v skupine vyvolených, ktorí sa môžu do tejto krajiny vybrať. V sprievode fotografa Romana Haráka, spoznáte svet, pre ktorý sú príznačné efektívna propaganda, neoblomná cenzúra, kontroverzní politickí lídri, no to najhoršie – absencia slobody.

Gladiator – Klubové turné

20. februára o 20:00 hod., Dom Kultúry

Legendárna slovenská skupina Gladiator sa po prvýkrát predstaví v Poprade. Spolu s nimi prichádza aj špeciálny program v rámci klubového turné. Skupina predvedie to najlepšie zo svojho repertoáru – od známych hitov, až po noviny z albumu „Deň, čo mal dávno prísť“

Nany Hudák

22. februára o 19:00 hod., Lahodnosti

Nany Hudák, pesničkársky samorast a slobodomyšlienkár, pochádzajúci z Prievidze, prichádza do Popradu, kde si aj ty môžeš vypočuť jeho koncert. Vychutnajte si správnu atmosféru, v príjemnou prostredí, kde na váš čaká aj mnoho lahôdok.

Smejko a Tanculienka

23. februára o 10:00 hod., Dom Kultúry

Pre tých najmenších prichádza do Popradu veselé duo – Smejko a Tanculienka, ktorí momentálne oslavujú svoje piate výročie, v rámci spoločnej tvorby. Obľúbené pesničky a správna zábava pre malých aj veľkých, to všetko sľubuje akcia, na ktorej je vítaná len dobrá nálada.

Chystáte sa do Tatier? Nenechajte si ujsť tieto udalosti:

Maškarný bál

22. februára o 19:00 hod., Hotel Granit – Tatranské Zruby

Maškarný bál, pod vedením DJ Jana Halienu, vás opäť privíta slávnostnou večerou, prípitkom, švédskymi stolmi, no predovšetkým – množstvom veľkolepej zábavy. Bál sa vyznačuje aj nádhernou myšlienkou, kedy časť finančných prostriedkov, spolu s výťažkom z tomboly, budú venované v prospech Martinskej detskej onkológie.

Land Rover Snow Show

23. februára od 9:00 hod., Štrbské Pleso

Unikátny projekt Land Rover Snow Show sa vám predstaví vo svojej 14. sezóne. Návštevníci si budú môcť prezrieť nové modely známej automobilky, spolu s testovaním lyží a lyžiarskeho vybavenia . Nebudú chýbať ani vynikajúce nápoje a občerstvenie, ktoré vám len spríjemnia pohľad na unikátne britské automobily. Celou akciou vás bude sprevádzať známy moderátor Tomaggio, ktorého môžete poznať ako moderátora rádia Anténa Rock.

S oslabením zimy si pripomeňme kalamitu, ktorá sužovala okolie Popradu, v priloženej galérií.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Policajné zábery: Husté sneženie komplikuje dopravu pod Tatrami
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM