Hokej

HK Poprad s ďalšou posilou, angažoval Američana Lodgeho

V tipsportligovom hokejovom klube HK Poprad prišlo k ďalšiemu zásahu do kádra A-mužstva. Novou tvárou sa stal 24-ročný americký útočník Jimmy Lodge. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Ilustračný obrázok k článku HK Poprad s ďalšou posilou, angažoval Američana Lodgeho
Zdroj: HK Poprad

Lodge absolvoval celú doterajšiu kariéru v nižších zámorských súťažiach. V roku 2013 ho z 84. miesta draftoval Winnipeg Jets, ale do NHL sa nepresadil. Sezónu 2019/2020 začal v súťaži ECHL, v drese Orlando Solar Bears získal v 13 zápasoch 5 kanadských bodov za 3 góly a 2 asistencie.

„Som rád za príležitosť pôsobiť v Európe, hrať Tipsport ligu a nastupovať za popradský klub. Myslím si, že mám šancu hrať popri výborných hráčoch v kvalitnej lige,“ povedala po príchode nová akvizícia Popradčanov.

Na súpiske HK Poprad je po angažovaní Lodgeho už deväť legionárov, pričom na zápasovej súpiske ich môže byť maximálne sedem. Okrem Lodgeho patria k cudzincom aj českí brankári Tomáš Vošvrda a Patrik Nechvátal, obrancovia Adam Larkin, Mike Dalhuisen, Alexandar Magovac, Petr Ulrych a Joona Erving a útočník Colin Jacobs

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM