Monika Gécziová Recept na dnes

HLASOVANIE: Vyberte si svojho favorita a rozhodnite o najlepšom jedle spod Tatier

Vyzvali sme vás, aby ste nám pomohli nájsť naj jedlo nášho regiónu. Poslali ste nám tipy a teraz môžete o víťazovi rozhodnúť v hlasovaní.

Ilustračný obrázok k článku HLASOVANIE: Vyberte si svojho favorita a rozhodnite o najlepšom jedle spod Tatier
Zdroj: TASR

Rokmi a desaťročiami sa z nás stávajú čoraz väčší gurmáni a jedlo si skutočne vychutnávame. Obrovské množstvo chutí a rôznych receptov sa na nás valí zo všetkých strán. Občas však zatúžime po obyčajnej chuti, jednoduchosti a radi si pripomenieme roky nášho detstva stráveného doma pod Tatrami, doma na Spiši.

Tie nám často pripomenú jedlá podľa receptov našich starých a prastarých mám, ktoré sa rokmi nezmenili a stále majú svojich verných fanúšikov. Boli sme zvedaví na to, ktoré jedlá to sú. Ktoré sú pre vás tými najväčšími favoritmi a tak sme vás vyzvali, aby ste nám poslali tipy na typické a podľa vás tie najlepšie jedlá spod Tatier. Do redakcie nám prišlo množstvo tipov. Viaceré z nich boli na jedlá, ktoré síce sú výborné a typické slovenské, ale my sme sa zamerali čisto na jedlá typické pre región Tatier a Spiša. Z nich sme vybrali päť najčastejšie sa opakujúcich, za ktoré ste mali možnosť hlasovať.

Hlasovanie ukončené.

foto: ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM