Peter Handzuš Hokej

Hokejisti chcú dostať ľudí na štadión: Toto vytiahol klub na fanúšikov

Bohatú novembrovú hokejovú nádielku v Poprade zavŕšia ešte dva zápasy. V piatok sa môžete tešiť na východniarske derby s Košicami a v nedeľu tu budú hrať Piešťany. Najbližšie zápasy spestrí viacero zaujímavých aktivít klubu HK Poprad. Na svoje si prídu aj deti.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti chcú dostať ľudí na štadión: Toto vytiahol klub na fanúšikov
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Popradskí diváci majú radi hokej, no v poslednom čase naň nechodia. Hokejisti aj vedenie klubu by to radi zmenili a na štadión chcú prilákať aj rodiny s deťmi. Na zápas proti Košiciam si môžete kúpiť rodinný lístok za 5 €, ktorý platí pre rodičov a max. dve deti do 15 rokov. Pre deti bude pripravené aj maľovanie na tvár.

Kamzíci napiekli vianočné pečivo, ktoré budú predávať ich priateľky a manželky počas zápacu s Košicami v stánku na chodbe pod tribúnou C. Nájdete tam aj suveníry HK Poprad – plyšových kamzíkov, plagáty a podpiskarty. Výťažok z predaja pôjde na dobročinné účely.

Počas prestávok klub pre fanúšikov nachystal súťaže o hodnotné ceny na ľadovej ploche aj v hľadisku. A ak budete mať šťastie, môžete jeden z domácich zápasov HK Poprad sledovať z VIP skyboxov. Žrebovať sa bude zo všetkých permanentiek a zakúpených vstupeniek po skončeni zápasu.

Už v piatok si môžete užiť svetelnú šou a určite aj skvelý hokej, ktorý k derby medzi Popradom a Košicami určite patrí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM