Pavol Hrabovský Rôzne

Hokejová nádielka, MMA pod Tatrami a hudobné TOUR: Udalosti na predvianočný víkend v Poprade

Predvianočný víkend už klope na dvere a s ním aj starosti a zhon, typický pre toto obdobie. Uvoľnite sa pri udalostiach, ktoré sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Hokejová nádielka, MMA pod Tatrami a hudobné TOUR: Udalosti na predvianočný víkend v Poprade
Foto: Pavol Hrabovský

HK Poprad – HC Slovan Bratislava

20. decembra o 18:30 hod., Zimný štadión Poprad

V 31. kole nastúpia kamzíci pred domácim publikom, proti vedúcemu tímu v tabuľke. Popradčania sa môžu pýšiť vynikajúcou formou, v posledných ôsmych zápasoch, ktoré skončili víťazne. Podarí sa Popradu predĺžiť sériu, ktorá začala práve porážkou súpera z Bratislavy? To sa dozvieme, už tento piatok.

PFC 21 New Era

21. decembra o 19:00 hod., Aréna Poprad

Najstaršia slovenská organizácia MMA – PCF – Pit Cage Fighting, prináša svoje 21. pokračovanie veľmi úspešných turnajov MMA, tentoraz s podtitulom New Era. Čaká vás medzinárodný fight card a show, ktorá je postavená na najvyššej úrovni od svojho vzniku. K tomu vás čaká aj skvelá fan zóna a chýbať nebude ani hudobná a svetelná show.

Emtydee & Myma in the HOUSE

21. decembra o 21:00 hod., Surprise

Pred vianočnými sviatkami sa vám predstaví DJ Emtydee a pri ňom aj DJ-ka Myma, ktorá je prvou slovenskou DJ-kou, ktorá má na konte vystúpenie na legendárnom Tomorrowlande. Do varu vás dostane aj domáci rezident DJ Schnappi, no hlavne poriadna nálož z toho najlepšieho, čo ponúka elektronická hudba.

HK Poprad – HC Košice

22. decembra o 18:00 hod., Zimný štadión Poprad

V rámci 33. kola nastúpia kamzíci proti tvrdým rivalom z Košíc. Ťažký zápas pre oba tímy, sľubuje kvalitnú hokejovú nádielku, v podobe derby, ktoré si užijete tesne pre vianočnými sviatkami.

Majself TOUR Romeo & Julia

22. decembra o 21:00 hod., Rock Fabric

Majself prichádza do Popradu s úmyslom pokračovania tour svojho 4. sólo albumu Romeo & Julia. Ten venoval svojej žene a ich celoživotnej láske. Majself sľubuje to pravé otvorenie vianočných sviatkov, v znamení tanečnej show, ktorá tu už dlho nebola.

Ako vyzerajú pravé podtatranské raňajky si môžete pozrieť v priloženej galérií:

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Pravé podtatranské raňajky: Čir na slano aj na sladko
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM