Monika Vengrínová Iné športy

Hviezdy bojových športov v Poprade: To tu ešte nebolo, borci si to na megaakcii rozdajú až o štyri tituly

Svetová séria Simply the Best sa presunie na Slovensko. Bojovať o tituly majstra Slovenska, či Európy budú v popradskej Aréne najlepší borci nielen od nás, ale i z Česka, Belgicka, Francúzska, či Južnej Kórei. Organizátor sľubuje megaakciu.

Ilustračný obrázok k článku Hviezdy bojových športov v Poprade: To tu ešte nebolo, borci si to na megaakcii rozdajú až o štyri tituly
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Po Česku, či Argentíne prichádza šiesta časť série Simply the Best na Slovensko. „Chceme to robiť vo väčšom ako minulý rok, bude to stáť viac peňazí a hlavne to bude oveľa lepšie. Čo sa týka Slovákov, tento rok prídu boxovať najlepší borci z celej krajiny. A bojovať sa bude až o štyri tituly, čo tu ešte nikto predtým neurobil a ani neurobí,“ pochválil sa organizátor akcie Lukáš Body.

O Medzinárodné majstrovstvá Slovenska tak zabojuje Adrián Valentín a Čech Ondřej Srubek. O titul medzinárodného majstra sa pobije Popradčan Denis Kušmírek s Francúzom Khouaneom. Ďalší borec z Popradu Tomáš Možný nastúpi proti Mathieuovi Kongolovi z Belgicka, ktorí sa budú biť o titul majstra Európy. No a napokon, si to Popradčan Samo Hadzima rozdá s borcom z Južnej Kórei Chan-Hyeongom.

Celú, asi trojhodinovú šou vrátane sprievodného programu, bude vysielať naživo televízia Slovak Sport. Zo záznamu ju preberie Nova Sport, televízia vysielajúca bojové športy Kombat Sport a zrejme i ďalšie dve svetové televízie.

Tento raz však nepôjde len o zápasy, ale robiť sa bude i charita. „Budeme dražiť boxerky podpísané svetovo známym kickboxerom Le Bannerom a výťažok pôjde pre tých, ktorí to najviac potrebujú. Vyberie ich mesto. Okrem toho pôjdeme do popradskej nemocnice spolu s borcami odovzdať televízor,“ prezradil Body.

A kým minulý rok si Simply the Best prišlo do popradskej arény vychutnať približne 1400 divákov, tento rok, 3.októbra od 19:00 hodiny, organizátori očakávajú približne 2000 fanúšikov bojových športov. Cena vstupenky je 12 eur v predpredaji, 15 eur na mieste a 30 eur stojí VIP zóna na tribúne.

Tréning popradských kickboxeristov dva mesiace pred mega akciou Simply the Best
15
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM