Pavol Hrabovský Kultúra

IMT Smile, Majself a basketbalový turnaj: TOP udalosti na týždeň v Poprade

Druhý prázdninový týždeň prichádza s ďalšími udalosťami, ktoré by bola škoda premeškať. Inšpirujte sa redakčným výberom a užite si čo najviac zábavy.

Ilustračný obrázok k článku IMT Smile, Majself a basketbalový turnaj: TOP udalosti na týždeň v Poprade
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Aj počas tohto týždňa sa môžete tešiť na rôznorodý program, ktorý si užijete v Poprade a okolí. Čakajú vás koncerty známych interpretov, divadlo aj film pod holým nebom. Inšpirujte sa redakčným výberom toho najlepšieho z udalostí, ktoré vás čakajú.

Bon Jovi

13.júla o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Revivalové utorky, vám tentoraz prinesú koncert jedného z najzvučnejších mien rokovej hudby. Bon Jovi Revival predvedie v Poprade najznámejšie skladby hudobnej legendy, ktorá ovplyvnila nejednu generáciu. Nenechajte si ujsť jedinečné vystúpenie, ktoré vás prenesie na na dosah ruky k nenahraditeľnému originálu.

Basawell

14. júla o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Večer v znamení veselej ľudovej zábavy. Presne to vám ponúkne kapela Basawell, ktorá prichádza do Popradu s bohatým repertoárom ľudových skladieb, a to z rôznych regiónov Slovenska. Nechajte sa aj vy roztancovať v rytme toho najlepšieho, čo dokáže slovenský folklór ponúknuť. Poriadny „Basawell“ začína už počas tejto folklórnej stredy.

Lassie sa vracia

15. júla o 15:30, Kino Tatran Lassie, najslávnejší filmový pes, sa vracia na strieborné plátno! Kino Tatran si v rámci prázdninového kina, pripravilo návrat legendy, ktorú pozná každý milovník psov. Florián a jeho pes Lassie sú nerozluční priatelia. Floriánov otec však príde o prácu a všetci sa musia presťahovať ho menšieho bytu, kde majú psy prísny zákaz. Lassie musí z domu preč. Rozhodne sa však, že sa k Floriánovi opäť vráti. Veľkolepé psie dobrodružstvo, ktoré zabaví celú rodinu.

Milan Markovič & Páni Bratia

15. júla o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Divadelný štvrtok sa vám tentokrát predstaví v podaní Milana Markoviča a Pánov Bratov, predstavením Na plnú hu(d)bu. Čaká vás improvizované predstavenie, sto minút hudby a hovoreného slova, no predovšetkým dobrá nálada a neskutočne dobrá zábava, ktorá vás nenechá chladnými.

Arzén

16. júla o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Pre milovníkov rockovej hudby si Popradské kultúrne leto pripravilo vystúpenie skupiny Arzén. Kapela, ktorá vystupuje v žánroch rock, hard rock a folk rock, začínala ako heavymetalové zoskupenie. Svoje gro však našli v spojení rocku a folklóru. Nenechajte si ujsť zaujímavé hudobné spojenie, v ktorom vystupujú na pohľad nezlučiteľné svety.

Chloe a trpaslíci

17. júla o 20:00 hod., Námestie sv. Egídia

Filmové soboty vám tentokrát prinesú predstavenie, ktoré nadchne hlavne tých najmenších. Animovaná rozpráva Chloe a trpaslíci sa prvýkrát predstaví na plátne v srdci Popradu. Chloe sa presťahuje do nového domu, ktorý je plný zvláštnych trpaslíkov a dejú sa v ňom čudné veci. Miznúce predmety, tajomné tiene a pohyb trpaslíkov, ktorý si nevie vysvetliť. Čoskoro zisťuje, že trpaslíci sú v skutočnosti živí! Ich úlohou je chrániť dom pred monštrami z inej dimenzie.

Majself

17. júla o 21:00., Surprise

Majself prichádza do Popradu, kde sa stane súčasťou párty pre všetkých študentov a absolventov. Nenechajte si ujsť jeho najlepšie skladby, ktoré vás rozhodne nenechajú chladnými. Na študentskej párty však nebude sám. Ako support sa predstavia DJ Schnappi a Dj Roberto. Nenechajte si ujsť párty so silnou zostavou, na ktorú sa rozhodne oplatí dôjsť.

IMT Smile – Summer tour 2021

17. júla o 20:00 hod., Aréna Poprad

IMT Smile hlásia veľkolepý návrat na koncertné pódia. Toto leto prichádzajú aj do Popradu s vystúpením, kde nebude chýbať fantastická atmosféra, okorenená tým najlepším z ich repertoáru. Oceňovaná skupina má na konte jedenásť albumov, v ktorých predstavili dnes už legendárne hity ako: Ľudia nie sú zlí, Cesty III. triedy, Poď so mnou! a Hej sokoli!. Práve tieto skladby môžete očakávať na koncerte v Poprade, na ktorý len tak ľahko nezabudnete.

Slovak Tango

18. júla o 15:00 hod., Námestie sv. Egídia

Sonda do minulosti slovenskej hudby? To presne ponúka skupina Slovak Tango, ktorá vám svojim repertoárom pripomenie obdobie 30.- 50. rokov minulého storočia. Predstavenie, ktoré v nejednom pamätníkovi prebudí nostalgické pocity. Promenádna nedeľa, na ktorej si zaspomínate ako nikdy predtým.

Nenechajte si ujsť ani toto podujatie za bránami Popradu:

Tatrafest Streetball 2021

17. júla 16:00 hod., Areál Iskra Arény Svit

Basketbalový klub Iskra Svit prichádza s tradičným basketbalovým turnajom, ktorý sa uskutoční túto sobotu. Turnaj je prístupný širokej verejnosti. Rovnako pre registrovaných aj neregistrovaných hráčov, a to všetkých vekových kategórií. Tých najlepších čakajú na konci turnaja vecné ceny. Nebude chýbať ani kultúrny program, v ktorom sa vám predstavia interpreti ako: Kali & Peter Pann, Smola a Hrušky, Bystrík Banda a Vetrofka.

Prezrite si neobľúbenejšie popradské športoviská v priloženej galérií.

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Najobľúbenejšie športoviská v Poprade
20
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM