Monika Vengrínová Hokej

Jančuška končí po troch sezónach na trénerskom poste: Vedenie HK Poprad mu zmluvu nepredĺži

Po vzájomnej dohode sa klub rozhodol nepredĺžiť hlavnému trénerovi HK Poprad Milanovi Jančuškovi zmluvu, ten tak po takmer troch sezónach na trénerskom poste k poslednému aprílu končí.

Ilustračný obrázok k článku Jančuška končí po troch sezónach na trénerskom poste: Vedenie HK Poprad mu zmluvu nepredĺži
Zdroj: TASR

"Vedenie klubu sa po dohode rozhodlo nepokračovať v spolupráci s trénerom Milanom Jančuškom, ktorému na lavičke HK Poprad k 30. aprílu končí zmluva. Mužstvo Popradu viedol takmer tri sezóny. Do tímu postupne zapracovával mladé talenty a každú sezónu hráči pod jeho vedením zlepšovali umiestnenie v tabuľke až prišiel nedávny vrchol v podobe semifinálovej účasti proti Košiciam. Za prácu a dosiahnuté výsledky klub HK Poprad Milanovi Jančuškovi ďakuje a do ďalšej kariéry mu praje veľa úspechov,“ uviedol výkonný riaditeľ HK Poprad Tibor Turan.

Milan Jančuška nahradil počas rozbehnutej sezóny 2012/13 na lavičke Poprade Jozefa Škraka a po základnej časti mužstvo pod jeho vedením skončilo na 7. priečke. Vo štvrťfinále ale poriadne potrápilo HC Košice a v dramatickej sérii kamzíci vypadli až po rozhodujúcom siedmom zápase na ľade oceliarov.

V ročníku 2013/14 skončil Poprad na piatom mieste a cez Piešťany sa do semifinále neprebil. V práve skončenej sezóne získali kamzíci pod trénerom Jančuškom historicky najviac bodov a po sedemzápasovej bitke vyradili HKM Zvolen. V semifinále ale nestačili na majstrovské Košice a po výsledky 4:1 na zápasy napokon obsadili konečné 4. miesto.

zdroj: HK Poprad.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM