Monika Gécziová Rôzne

Jediná Popradčanka vo finále Miss Spiša: Daniela (21) zabojuje o titul najkrajšej Spišiačky

Finálový večer súťaže Miss Spiša sa blíži a v rámci neho o titul zabojuje aj Popradčanka Daniela Bajtošová. Čo o sebe prezradila?

Ilustračný obrázok k článku Jediná Popradčanka vo finále Miss Spiša: Daniela (21) zabojuje o titul najkrajšej Spišiačky
6
Galéria
Zdroj: archív Daniely Bajtošovej

Už v piatok 14. júna spoznáme Miss Spiša pre rok 2019. O titul najkrajšej Spišiačky sa uchádza aj Daniela Bajtošová, ktorá sa s číslom tri prebojovala do tohtoročného finále ako jediná Popradčanka.

Daniela má 21 rokov, pochádza z Popradu a pracuje v predajni so známymi talianskymi značkami. „Študovala som na gymnáziu a po maturite som odišla študovať psychológiu do Trnavy. Zistila som však, že tento odbor nebol to, čo som hľadala,“ priznala kráska z nášho mesta a dodala, že móda ju celkom baví, takže zatiaľ jej jej práca vyhovuje. V budúcnosti by naďalej rada pracovala vo svete krásy alebo módy. „Bavilo by ma pracovať s kozmetikou, líčiť a starať sa o krásu žien. Kariéra je však pre mňa druhoradá. Som skôr rodinný typ a určite by som raz chcela mať šťastnú rodinu“.

K modelingu zatiaľ nepričuchla a i napriek tomu, že v minulosti dostala niekoľko ponúk v tejto oblasti, nikdy sa na to, podľa vlastných slov, necítila. „Aj teraz som prekvapila samú seba, že som sa odvážila ísť do tejto súťaže, ale vôbec to neľutujem,“ prezradila Daniela, ktorá sa o tejto možnosti dozvedela od známej. „Dlho som rozmýšľala a rozhodla som sa na poslednú chvíľu. Vedela som, že nemám čo stratiť a že ma to môže len obohatiť o pekné zážitky, skúsenosti a nové kamarátky.

Tých získala rovno deväť a ako sama tvrdí, vytvorili naozaj silný kolektív, kde má rovnakú šancu vyhrať každá z nich. „Každej z nás to prajem rovnako,“ vyjadrila sa na margo svojich kolegýň finalistiek Daniela a dodala, že sa spolu veľmi tešia na finálový večer, na ktorý sa pripravujú pravidelnými nácvikmi a skúškami. Za sebou tiež majú pobyt v Tatrách, kde si nielen nacvičili celú choreografiu, ale zároveň sa i zblížili a výborne si oddýchli.

Zdroj: archív Daniely Bajtošovej

„Na piatkové finále sa teším, ale myslím si, že v ten deň budem mať riadnu trému. Beriem to však tak, že sa s ostatnými dievčatami spolu zabavíme a budeme mať na čo spomínať,“ povedala finalistka z Popradu, ktorá je rada, že pochádza práve z tohto mesta.

„Myslím, že je to veľmi pekné mesto čo sa prírody týka a dá sa tu aj zabaviť. K mnohým miestam v Poprade mám silný vzťah a sú pre mňa symbolickými. Patria k tomu aj naše Tatry,“ prezradila Daniela, ktorá svoj voľný čas najčastejšie trávi s kamarátkami a rodinou, najmä so svojou mladšou sestrou. Rada tiež, ako sama tvrdí, vybehne na výlet alebo na prechádzku. „Veľmi sa teším na leto, kedy môžem ísť aj na bicykel alebo korčule“.

A čo by ako jediná Popradčanka v tohtoročnom finále odkázala ostatným dievčatám z nášho mesta? „V Poprade je veľa pekných dievčat, takže jediné, čo by som mohla odkázať je, aby budúci rok určite neváhali a skúsili sa do súťaže prihlásiť tiež. S ostatnými finalistkami sme zažili super chvíle a verím, že ich bude ešte viac,“ uzavrela súťažiaca s číslom tri.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM