Monika Vengrínová Tlačové správy

Jedinečný koncert Robbieho Williamsa v CINEMAXE: Záznam z vypredaného európskeho turné

Len 30.9. majú fanúšikovia Robbieho Williamsa možnosť vidieť záznam jeho jedinečného koncertu v kinách CINEMAX.Koncert bude záznamom z predposlednej zástavky na jeho turné po európskych štadiónoch. Show je zaznamenaná v úchvatnom 2D HD rozlíšení s jedinečnou zvukovou kvalitou Dolby Surround.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečný koncert Robbieho Williamsa v CINEMAXE: Záznam z vypredaného európskeho turné
Zdroj: Dnes24.sk

Spolu s nadupaným playlistom, ktorého súčasťou sú niektoré z Robbieho aktuálnych hitov, rovnako ako jeho najväčšie sólové pecky, či vybrané tracky z dôb jeho spolupráce so skupinou Take That, prinesie tento rodený showman 115 minút nefalšovanej zábavy na veľké plátno.

Prvé recenzie z počiatočnej etapy turné velebili prepracovanú výpravu a Robbieho presvedčivý výkon. Britský The Sun označil speváka za „najlepšieho showmana v branži“ a koncert za „veľkolepú nadupanú show“.

Produkcie sa ujala spoločnosť Done and Dusted, ktorá sa podieľala na niekoľkých popredných svetových veľkolepých produkčných počinoch, vrátane Zahajovacej ceremónie olympijských hier v Londýne 2012, koncertu Coldplay v Barcelone, Adele v Royal Albert Hall, Rolling Stones Biggest Bang Tour a Knebworth Robbieho Williamsa.

Okrem toho, každý, kto sa pridá medzi účastníkov tejto akcie na facebooku, získa zľavu:
https://www.facebook.com/…62959612297/

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM