Kultúra

Kam s deťmi cez víkend? Neďaleko nášho mesta sa bude konať jedinečný festival Rekreafest

Už najbližšiu sobotu 11. 6. sa od 10.00 hod. v spoločnom areáli Kúpeľov Červený Kláštor – Smerdžonka a Dunajec Village uskutoční festival s bohatým programom venovaný deťom a rodinám s deťmi. A tie si prídu na svoje pri mnohých aktivitách.

Ilustračný obrázok k článku Kam s deťmi cez víkend? Neďaleko nášho mesta sa bude konať jedinečný festival Rekreafest
Zdroj: TASR

Areál známy ako Rekreapark sa v sobotu 11.6.2016 zaplní rodinami s deťmi. Malí aj tí väčší návštevníci si prídu na Rekreafeste na svoje a dosýta sa vybláznia pri rôznych aktivitách. Ak preto chcete svojim deťom dopriať veľa radosti a hier, nenechajte si túto akciu ujsť.

O ich zábavu sa postará Kúzelník Wolf i Ujo Ľubo s ich divadielkom, rozprávkami, deti si budú môcť s nimi zatancovať aj zaspievať. Chýbať nebude ani balónová show.

Na festivaloch venovaných tým našim ratolestiam nezvyknú chýbať ani nafukovacie atrakcie na skákanie a ani tu tomu nebude inak. Medzi ďalšie lákadla bude dozaista patriť aj jazda na poníkovi, vyskúšať si môžu aj plavbu na člnkoch v bazéne, alebo sa odfotiť s prítomnými maskotmi.

Využiť s nimi môžete aj tvorivé dielne, venovať sa pohybovým aktivitám s rôznymi stanovišťami či sa vyblázniť na lanovej pyramíde.

Šmýkačka, hojdacie koníky, lanová stena, … a to stále nie všetko, na čo sa môžete vy aj celá vaša rodina tešiť.

Deti do 3 rokov majú vstup ZADARMO. Všetky atrakcie a aktivity sú po zaplatení vstupného 3 € na osobu ZADARMO. Detský Rekreafest sa uskutoční aj v prípade upršaného počasia, keďže budú k dispozícií veľké zastrešené kolonády a stany.

Viac informácií a program hľadajte na stránke: www.dunajec.sk

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM