Martin Sýkora Hokej

Kamzíci posilňujú ofenzívu: Popradu sa upísal ostrostrelec Semorád

Pokrivkávajúcu streleckú mušku má vylepšiť nová akvizícia Jan Semorád. Popradskí hokejisti neskladajú zbrane a túžia po vyšších tabuľkových miestach.

Ilustračný obrázok k článku Kamzíci posilňujú ofenzívu: Popradu sa upísal ostrostrelec Semorád
Zdroj: TASR

Kariéra českého hokejistu Jana Semoráda bude pokračovať v HK Poprad. S tipsportligovým účastníkom podpísal 28-ročný krídelník mesačný kontrakt.

Semorádovi vyšla uplynulá sezóna, keď sa v drese HKM Zvolen stal piatym najproduktívnejším hráčom po základnej časti. V súčte s play off odohral dovedna 66 zápasov, v ktorých strelil 23 gólov a pridal 29 asistencií. V lete zamieril do Nových Zámkov, kde sa mu nepodarilo naplniť očakávania vedenia klubu a káder nováčika pred týždňom opustil. Po deviatich tipsportligových dueloch mal na konte len dva body za gól a asistenciu.

PREČÍTAJTE SI AJ: Vedenie klubu chce postaviť na nohy celú organizáciu: Zmeny v kádri kamzíkov

Pod Tatrami už nebude pokračovať 21-ročný ruský obranca Michail Potechin. „Vedenie klubu sa s ním dohodlo na ukončení spolupráce. Dôvodom boli neuspokojivé výkony,“ píše sa na oficiálnom webe „kamzíkov“. V zostave trénera Petra Jonáka zatiaľ absentuje 24-ročný český legionár Ján Müller. „Má zranenie v hornej časti tela. Predpokladaný návrat zaradenia do zostavy je jeden mesiac,“ uvádza sa na webe.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM