Peter Handzuš Hokej

Kamzíkom nevyšiel ani zápas proti Martinu. Tréner Paukovček kritizoval mladších hráčov

Termín začiatku Tipsport extraligy sa veľmi rýchlo blíži a Kamzíci v piatok odohrali jedno z posledných prípravných stretnutí pred novou sezónou.

Ilustračný obrázok k článku Kamzíkom nevyšiel ani zápas proti Martinu. Tréner Paukovček kritizoval mladších hráčov
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Po zle zahratej prvej tretine sa Popradčania skonsolidovali a v prostrednej časti sa gólovo presadili starší hráči – Bartečko a Kroták. Zlepšený výkon ale na hostí z Martina nestačil a tak Poprad prehral aj ďalší prípravný zápas. “Ja to zhodnotím dvoma vetami. Niečo sme si povedali pred zápasom a bez osobnej disciplíny sa jednoducho hokej hrať nedá, a nedá sa vyhrávať zápas. Aby boli starší hráči o krok vpredu pred mladšími, tak to je na zamyslenie,” zhodnotil výkon popradských hokejistov v zápase tréner Pavel Paukovček, ktorý potvrdil, že v kabíne po zápase padli aj tvrdšie slová.

HK Poprad vedie rokovania s útočníkom Lukášom Hvilom. Ak Lukášovi do začiatku septembra nepríde výhodnejšia ponuka, je možné, že sezónu začne hrať v drese Kamzíkov.

Popradský klub už nemá veľa času na zloženie tímu, ktorý by mohol v extralige mútiť vodu. Budúci týždeň odohrajú Popradčania prípravné zápasy proti Žiline a tam by sa už mali predstaviť hráčí, ktorí budú tvoriť kostru tímu v sezóne 2015/2016. “Ak budú všetci chlapci zdraví, myslím, že by sme už mohli nastúpiť konečne v takej zostave, v akej by sme mali hrať v lige,” dodal tréner Paukovček.

HK Poprad – MHC Martin 2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
Góly: 30' Bartečko, 35' Kroták – 4' Jokeľ, 11' Themár, 30' Murček

HK Poprad: Kostúr – Suchý, Ťavoda, Fabian, Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko, Bjalončík, Török – Kroták, Lavrovs, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Toma, Štrauch MHC Martin: Dzubina – Tabaček, Matejka, Ozols, Dvořák, Jáchym, Bačik, Vyskoč, Trávniček – T. Varga, Surovka, Kokavec – Pokrivčák, Murček, Poliaček – Môcik, Dírer, Jokeľ – Themár, Jurášek, R. Varga

HK Poprad - MHC Martin
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM