Martin Sýkora Krimi

Krádež v katolíckom dome i v klasickom byte: Pod Tatrami zlodejom ruže kvitnú

Zlodeji si počas uplynulých dní pod Tatrami prišli na svoje. Kriminalisti vyšetrujú krádeže na dvoch miestach. Každé je iné, ale čosi ich spája - zlodejina.

Ilustračný obrázok k článku Krádež v katolíckom dome i v klasickom byte: Pod Tatrami zlodejom ruže kvitnú
Zdroj: Dnes24.sk

Krádež cez balkón

Popradskí kriminalisti vyšetrujú krádež v jednom z popradských bytov, do ktorého sa zlodej dostal cez balkón. Ku krádeži došlo v sobotu (13.1.) večer v čase medzi 17:30 – 20:15 hod. „Doposiaľ neznámy páchateľ vošiel na balkón bytu na 1. poschodí na Záborského ulici v Poprade. Neznámym predmetom poškodil balkónové dvere a cez tieto vnikol do bytu 37-ročnej majiteľky,“ informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. Z bytu následne odcudzil televízor s uhlopriečkou 32" a dva kartóny cigariet. Škoda bola vyčíslená na 160 eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody.

Foto: Slávka Kellová

Krádež v katolíckom dome

Z Katolíckeho domu v Poprade – Spišskej Sobote zmizli v uplynulých dňoch tri set-top boxy a dataprojektor. Ku krádeži malo dôjsť v presne nezistenej dobe najneskôr však do soboty 13.01.2018. „Zatiaľ neznámy páchateľ vypáčil okno na verande, vošiel dnu kde poškodil 5 dverí. Z budovy katolíckeho domu potom odcudzil 3 ks set-top boxov a dataprojektor,“ uviedol Džobanik. Zlodej spôsobil rímsko-katolíckej cirkvi škodu vo výške 480 eur a poškodením dverí škodu 170 eur. Popradský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin krádeže.

Foto: Ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM