Monika Gécziová Iné športy

Lahôdka pre fanúšikov MMA v Poprade: Svetové hviezdy sľubujú top športový zážitok

Nielen fanúšikovia MMA sa môžu tešiť na kvalitné zápasy svetovej špičky či hudobnú a svetelnú šou. Okrem toho je pripravený i verejný tréning a váženie bojovníkov.

Ilustračný obrázok k článku Lahôdka pre fanúšikov MMA v Poprade: Svetové hviezdy sľubujú top športový zážitok
Zdroj: TASR

Najstaršia slovenská organizácia MMA – PCF – PitCageFighting prináša do Popradu dvadsiate pokračovanie svojich veľmi úspešných turnajov, tentokrát s podtitulom Legendary XX a podporené spoluprácou s najväčšou česko-slovenskou MMA organizáciou XFN. Zápasy si vychutnáte už vo veľkonočnú nedeľu 21. apríla o 19:00 v Aréne Poprad.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na medzinárodnú profesionálnu flightcard, ktorú organizátori posunuli ešte o level vyššie. "Mená ako Mariusz „Radzik“ Radzisewski (POL),Washington Nunez da Silva (BRA), Guilherme „Warrior“ Cadena Martins (BRA), Kamil Cibinski (POL/SVK), Leonard „PrettyBoy“ Spišský (SVK), Ladislav „BlackPrince“ KOKY (SVK), Daniel Brunclík XFN (CZE), Sandra „Medojed“ Mašková XFN (CZE), tak sľubujú najlepšiu flightcard v histórii PCF organizácie,“ lákajú organizátori s tým, že v špeciálnych zápasoch podľa pravidiel K1 sa predstavia aj svetové hviezdy z Popradu, a to Pavol Garaj a Samuel Hadzima.

Vrcholom večera bude titulový zápas organizácie PCF vo váhe do 77 kilogramov o opasok šampióna PCF medzi Mariusz „Radzik“ Radzisewski (POL) vs. Washington Nunez da Silva (BRA).

„Diváci sa tiež môžu už tradične tešiť na skvelú svetelnú a hudobnú show a populárnu PCF fanzone,“ sľubujú organizátori, ktorí si okrem toho pripravili pre všetkých fanúšikov jedinečný program. V rámci neho môžete vo Forum Poprad naživo 18. apríla od 17:00 zažiť verejný tréning PCF a 20. apríla od 18:00 verejné váženie bojovníkov PCF.

foto: ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM