Pavol Hrabovský Rôzne

Legendárny pesničkár i remeselné trhy: Redakčný VÝBER víkendových akcií v Poprade

Najobľúbenejšia časť týždňa neodvratne klope na dvere. Viete ako strávite vytúžený víkend? Bude to na koncerte, na lyžiach alebo v pohodlí domova? Inšpirujte sa redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Legendárny pesničkár i remeselné trhy: Redakčný VÝBER víkendových akcií v Poprade
Zdroj: pixabay

Jarek Nohavica

7. februára o 18:00 hod., Aréna Poprad

Známy folkový pesničkár, skladateľ a hudobník – aj tak sa dá opísať jedinečný Jarek Nohavica. Obľúbené piesne, s patričnou jedinečnosťou a dôvtipom, odznejú pod Tatrami už tento piatok.

Kaufland Cup 2020

7. februára o 18:00 hod. a 8. februára o 14:00 hod., Zimný štadión Poprad

Medzinárodný turnaj Kaufland Cup 2020 práve prebieha v Poprade. Slovensko už na turnaji odohralo víťazný zápas s Bieloruskom, kedy domáci vyhrali 4:3. Koncom týždňa môžete vidieť zápas Bieloruska s Olympijským výberom Ruska, no aj posledný zápas Slovenska, ktoré si zmeria sily práve s obávaným výberom Ruska.

Slovenská krčma

7. februára o 20:00 hod., Mamut PUB

Festival Slovenská krčma prichádza, už tento piatok, do všetkých správnych barov na Slovensku. V rámci festivalu sa kapely The Rising Sign a Dragonflies predstavia v Poprade, kde prichádzajú v rámci tohto festivalu, podporiť jeho protirasistickú myšlienku.

Country Salón

8. februára o 18:00, Dom Kultúry

Príďte si užiť tú správnu zábavu vo vlnách pravej country hudby. To v šetko v podaní Tony Smatana Band, pochádzajúcej zo Spišskej Novej Vsi, spolu s ktorými sa predstavia aj košickí – Smokie Mountains Dancers.

Khans

8 februára o 21:00 hod., Rock Fabric

Ku hviezdam a nikdy späť, pod vydavateľstvom F*CK THEM – Khans sa premiérovo predstavia v Poprade, kde ti prinesú to najlepšie z ich repertoáru. O podporu sa postará beatmaker a DJ Trezor.

Chystáte sa mimo mesto? Nenechajte si ujsť tieto udalosti:

Remeselné trhy – Vernár

8. februára od 11:00 hod., Hotel Studničky Vernár

Milujete remeselnú výrobu , domáce dobroty, tradičné kroje, stánky plné remeselných výrobkov a kopec zábavy? Remeselné trhy vás očakávajú a pridávajú aj mnoho zaujímavostí nielen pre dospelých, ale aj pre deti. Rovnako sa môžete tešiť aj na vynikajúce jedlo a dobrú hudbu.

Tatratea Strachan Skialp Night – Skialpinistické preteky

8. februára o 17:00 hod., Lyžiarske stredisko Strachan Ski Ždiar

Skialpinizmus určite patrí medzi najkrajšie zimné športy a jeho popularita v posledných rokoch prudko stúpa. Práve preto sa v Ždiari uskutoční už druhý ročník pretekov Strachan Skialp TATRATEA Night. Čaká vás večerný pretek s maximálnym prevýšením 1200 m. Vítaní sú všetci skúsení aj neskúsení skialpinisti, no predovšetkým tí, ktorí prichádzajú s chuťou umiestniť sa na najvyšších priečkach.

Pre tých najmenších je tu predstavenie, ktoré môžete vidieť už začiatkom týždňa:

Pinoccio

9. februára o 10:00 hod., Dom Kultúry

Pre tých najmenších, si divadlo na Rázcestí z Banskej Bystrice, pripravilo dobrodružstvá o ceste za šťastím veľkých aj malých. Jedinečné bábkové vystúpenie, ktoré chytí za srdce aj staršie ročníky.

Ako komplikovalo situáciu v Tatrách husté sneženie si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Policajné zábery: Husté sneženie komplikuje dopravu pod Tatrami
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM