Tlačové správy

Leier pomáha domácnostiam po zemetrasení

Východné Slovensko postihla v predošlých týždňoch neočakávaná rana prírodou. Niekoľko obcí a miest pocítilo historicky najsilnejšie zemetrasenie na území Slovenskej republiky s magnitúdou 4,9. Erupcia s epicentrom v Ďapalovciach, zanechala za sebou značné škody na majetku domácich obyvateľov.

Ilustračný obrázok k článku Leier pomáha domácnostiam po zemetrasení
Zdroj: Leier Baustoffe SK

Poškodenie vedení, rozvodov, popadanie omietky, zrútenie komínov či narušenie statiky domácností. Hoci nedošlo k žiadnej ujme na zdraví, mnohí obyvatelia budú ešte mesiace čeliť finančným problémom, ktoré spôsobila táto katastrofa.

Spoločnosť Leier Baustoffe SK sa často zapája do charitatívnych projektov a pomoci seniorom, zdravotne znevýhodneným či rodinám postihnutým prírodným nešťastím. Obzvlášť, ak vie pomôcť priamo stavebným materiálom, ktorý sama vyrába. Leier z veľkej časti pôsobí práve na východe krajiny v Petrovanoch, kde prevádzkuje svoju tehelňu a dáva prácu domácim obyvateľom. O to viac si uvedomuje závažnosť vzniknutej situácie a následkov v blízkom okolí. Výrobca by rád pomohol rodinám, ktoré toto nešťastie postihlo, a tak pre všetky zemetrasením zasiahnuté domácnosti pripravil špeciálnu zľavu na tehly, preklady a komíny zo sortimentu Leier. Stačí sa preukázať adresou bydliska spolu s fotkami z nešťastia a zľava bude každému automaticky zarátaná pri nápočte stavebného materiálu potrebného na renováciu či výstavbu. Kontaktovať ich môžete priamo na e-mailovej adrese radovan.hnat@leier.sk.

Všetci pevne veríme, že negatívne následky tohto nešťastia budú čo najskôr odstránené a rodiny sa tak budú môcť vrátiť späť do svojich domovov.

Kontakt:
Leier Baustoffe SK, s.r.o.
Pribylinská 3, 831 04 Bratislava
Tel: 02/44 888 846
www.leier.sk
leier@leier.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Leier Baustoffe SK
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM