Monika Vengrínová Správy

Lekárka z nášho regiónu medzi TOP lekármi Slovenska: Veľká pocta pre vrbovskú doktorku!

TOP lekári Slovenska sú už známi. A medzi nimi figuruje aj jedno meno z kežmarského okresu. V ankete totiž bodovala všeobecná lekárka pre deti a dorast z Vrbova. Rozhodlo o tom hlasovanie odbornej i širokej verejnosti.

Ilustračný obrázok k článku Lekárka z nášho regiónu medzi TOP lekármi Slovenska: Veľká pocta pre vrbovskú doktorku!
Zdroj: TASR

Štvrtý ročník ankety TOP lekári Slovenska postavil výzvu pred odborníkov z jedenástich špecializácií. Cieľom spoločného diela Hospodárskych a Zdravotníckych novín bolo predstaviť jedných z najlepších odborníkov v slovenskej medicíne.

Nominovaných vybrali hlavní odborníci ministerstva zdravotníctva, oslovené štátne a súkromné nemocnice i čitatelia Zdravotníckych novín. Výsledkom bolo vyše sto nominovaných lekárov, z ktorých odborníci hlasovaním vybrali 33 najlepších z 11 špecializácií.

V roku 2015 boli na ocenenia nominovaní lekári zo špecializácií: genetika; traumatológia; radiačná onkológia; angiológia; hepatológia; onkogynekológia; cievna chirurgia; paliatívna medicína a LDCH; fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia; všeobecný lekár pre deti a dorast a urgentná medicína.

Obvodné zdravotné stredisko Vrbov sa môže úspechom pochváliť tiež. V špecializácii všeobecný lekár pre deti a dorast získala najviac hlasov doktorka Marta Ježíková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM