Monika Gécziová Samospráva

Letný tábor pre popradské deti zamestnaných rodičov: Náklady hradí mesto

Bývate priamo v Poprade a ste zamestnaní? Potom svojim ratolestiam môžete dopriať denný relaxačno-poznávací letný tábor. Všetky náklady s jeho realizáciou hradí mesto.

Ilustračný obrázok k článku Letný tábor pre popradské deti zamestnaných rodičov: Náklady hradí mesto
Zdroj: Dnes24.sk

Pre všetkých pracovne vyťažených rodičov, ktorí si už teraz lámu hlavu nad tým, ako zabavia svoje deti počas letných prázdnin, má mesto Poprad dobrú správu. Sociálny odbor Mestského úradu v Poprade v spolupráci s Centrom pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie v Poprade po prvýkrát v tomto roku organizuje denný relaxačno-poznávací letný tábor.

Konať sa bude v dvoch termínoch, pričom na každý termín je voľných dvadsať miest. Deti od 7 do 11 rokov tak môžu v termínoch od 8. do 12. júla alebo od 15. do 19. júla zažiť zábavu s kamarátmi denne od pondelka do piatku v Centre pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie v Poprade.

„V rámci programu deti zažijú poznávacie výlety, návštevu kultúrnych pamiatok, športové hry a aktivity v prírode, cyklotúru, kúpalisko i mnoho ďalších nezabudnuteľných zážitkov, ktoré zabezpečia dve lektorky s dlhoročnými skúsenosťami, ktoré deťom rozumejú a určite ich zabavia,“ informovala Adriána Jakubcová so sociálneho odboru na Mestskom úrade v Poprade.

Ako ďalej dodala, podmienkou prijatia dieťaťa do tábora je trvalý pobyt v meste Poprad a doklad o zamestnaní rodičov. „Mesto Poprad bude hradiť všetky náklady spojené s realizáciou denných táborov a finančne vás to nezaťaží,“ dodala Jakubcová s tým, že strava a pitný režim sú v réžii rodičov.

foto: ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM