Peter Handzuš Kultúra

Máte radi humor? Popradčanov čakajú štyri dni zábavy v centre mesta

Festival Popradské kultúrne leto 2018 ponúkne domácim i návštevníkom aj v tomto roku osvedčené Dni humoru.

Ilustračný obrázok k článku Máte radi humor? Popradčanov čakajú štyri dni zábavy v centre mesta
Foto: Peter Handzuš

Centrum mesta tak bude patriť známym menám, ktoré prinesú príjemné osvieženie a zábavu v podobe hovoreného slova, spevu, divadla i filmu.

Dni humoru otvorí vo štvrtok 5. júla Divadlo Actores z Rožňavy s predstavením The Family Bandwagon 2. Zábavnú produkciu tvorí živá hudba, spev, tanec a komické situácie, ktoré rozohrávajú členovia paranormálnej rodinky medzi sebou a taktiež medzi divákmi. Neoddeliteľnou súčasťou predstavenia budú svetoznáme melódie ako Hit the road Jack!, Tu Vuo Fa L’Americano, It Don’t Mean A Thing, Addams Family a mnohé ďalšie v netradičnom aranžmáne s hosťom a skvelým cimbalistom Jurajom Helcmanovským, v hlavnej úlohe s Robom Šimkom – lídrom skupiny Massriot a finalistom Slovensko hľadá superstar.

V piatok 6. júla bude centrum Popradu patriť skupine Ščamba, ktorá zabáva a rozveseľuje ľudí už dlhé roky. Okrem veľkého množstva každoročne odohraných koncertov na Slovensku stihla vystúpiť aj na Morave, v Čechách, v Chorvátsku, Rumunsku a dvakrát v USA, kde zabávala tam žijúcich krajanov.

Dni humoru si užijú aj malé deti, pre ktoré vystúpi v sobotu dopoludnia o 10:00 hod Divadlo Clipperton z Banskej Bystrice s predstavením Čert a Káča.

Humor nebude chýbať ani vo večernom premietaní pod oblohou v priestore medzikostolia na Námestí sv.Egídia. V sobotu 7. júla o 21.00 hod sa Popradčania môžu tešiť na skvelú francúzsku komédiu Aj dvaja sú rodina.

Dni humoru vyvrcholia v nedeľu 8. júla o 15:00 hod vďaka legende – Anderovi z Košíc, ktorý svoje pestré príhody spojí s vystúpením spevácko-kabaretného tria Traja z raja.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM