Tlačové správy

Medzi dovolenkármi naberá na popularite nový hit: Toto leto aj letecky priamo z Popradu!

Teplé more. Piesočnaté pláže. Lákavé prírodné scenérie. Pozoruhodné pohoria. Toto všetko môžete zažiť v európskej krajine, ktorá už zabudla na svoju temnú minulosť a turistický ruch tam stúpa prudko nahor. Tušíte, o ktorej destinácii je reč?

Ilustračný obrázok k článku Medzi dovolenkármi naberá na popularite nový hit: Toto leto aj letecky priamo z Popradu!
Zdroj: Dnes24.sk

Ak ste tipovali Albánsko, je to naozaj tak. Ešte aj dnes možno povedať, že ide o nepoznaný kút Európy. Turisti a dovolenkári ho začínajú objavovať práve teraz. Dovolenka pri Jadranskom mori je navyše lákavá aj svojou cenovou dostupnosťou.

A práve popradská cestovka Albania Travel sa špecializuje výlučne na túto čoraz populárnejšiu destináciu. V ponuke má pieskové pláže Dračskej riviéry alebo malebné letovisko Dhërmi.

Kým doposiaľ zabezpečovali dopravu tam výlučne autobusy, toto leto sa to mení. Od 28. júna môžete navštíviť Albánsko aj letecky a to priamo z nášho mesta. Novinka v podobe charterových letov z letiska Poprad-Tatry do tejto novoobjavovanej dovolenkovej destinácie istotne poteší mnohých.

Popradčanom a spol., ktorých nad návštevou Albánska odrádzala cesta autobusom, už nič nestojí v ceste túto krajinu plnú taktiež historických zaujímavostí navštíviť. Ako prezradili z cestovky, na prvé termíny je voľných už len veľmi málo miest… Letí sa do Tirany, doprava do miesta ubytovania je vždy v cene zájazdu.

Do tretice, na letnú dovolenku do Albánska sa možno vybrať aj vlastnou dopravou. Popradská cestovka ponúka ubytovanie v klimatizovanom apartmánovom dome alebo hoteli, 8 až 14 dní s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou.

Dosť ale bolo rečí. Pozrite si galériu a všetky slová sa stanú zbytočné ;) Ak sa rozhodnete toto leto stráviť nezabudnuteľné chvíle v Albánsku, kontaktovať môžete pracovníkov Albania Travel, ktorá pre klientov zabezpečuje komplexné služby zahrňujúce dopravu, ubytovanie, stravovanie, doplnkové služby, fakultatívne výlety i poistenie.

Cenníky zájazdov nájdete tu.
Prečítajte si tiež referencie ostatných dovolenkárov.

zdroj foto: http://albaniatravel.sk/

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM