Ľubomír Hudačko Rôzne

MIMORIADNY deň v meste: Ulice Popradu zaplavilo množstvo kamzíkov

Aj keď to tak dlho nevyzeralo, hokejisti napokon s predstihom vyhrali základnú časť extraligy. Mesto tak počas osláv obsadilo množstvo kamzíkov.

Ilustračný obrázok k článku MIMORIADNY deň v meste: Ulice Popradu zaplavilo množstvo kamzíkov
Zdroj: Dnes24.sk

HK Poprad sa rúti do vrcholu extraligovej sezóny s odhodlaním a silou. Už 20. marca začína dlhoočakávané štvrťfinále play off, do ktorého bude Poprad prvýkrát v histórii vstupovať ako víťaz základnej časti.

Historický úspech

„Naši Kamzíci sú viac než pripravení bojovať v nadchádzajúcich play off zápasoch a urobiť všetko pre dosiahnutie historického úspechu. Celú sezónu ste stáli po našom boku ako náš šiesty hráč. Vaša energia, vášeň a podpora vyhnala náš tím na prvú priečku základnej časti. Teraz je čas premeniť túto podporu na hmatateľné výsledky v najdôležitejších zápasoch sezóny,“ prihovorili sa z vedenia HK Poprad svojim fanúšikom.

Napínavé súboje, v ktorých sa Kamzíci stretnú s potenciálnymi súpermi – HK 32 Liptovský Mikuláš, HK Nitra alebo HK Dukla Trenčín – budú zárukou hokejových zážitkov. Ako vyzerala atmosféra počas osláv a pochodu fanklubu ukázali zábery priamo z mesta.

Pozrite si to môžete v priloženom videu.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM