Krimi

Muž (27) zaspal na lavičke na kežmarskej autobuske: Po prebudení ho čakal šok

Že sa neoplatí zaspať na lavičke na verejnom priestranstve, už vie aj mladý muž (27) z obce Výborná. Toto zdriemnutie ho vyšlo dosť draho.

Ilustračný obrázok k článku Muž (27) zaspal na lavičke na kežmarskej autobuske: Po prebudení ho čakal šok
Zdroj: TASR

Doposiaľ neznámy páchateľ v sobotu (12.1.) v ranných hodinách v priestoroch autobusovej stanice v Kežmarku okradol muža (27) z obce Výborná. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

„Páchateľ pristúpil k mužovi, ktorý spal na lavičke a z vrecka nohavíc mu opatrne vzal peňaženku. Vybral z nej 250 eur a rovnako opatrne vrátil peňaženku späť do vrecka,“ opísala skutok policajná hovorkyňa.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Kežmarku na základe tejto udalosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže.

„Páchateľovi hrozí dvojročné väzenie,“ dodala Ligdayová s apelom na občanov, aby si na svoje osobné veci dávali pozor a mali ich stále na bezpečnom mieste: „Môže sa stať, že človek je tak unavený, že zaspí na lavičke na autobusovej stanici, no nechať peňaženku tak ľahko dostupnú v zadnom vrecku nohavíc je jednoznačne nezodpovedné“.

foto: ilustračné

Zdroj: KRPZ Prešov
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM