Martin Sýkora Samospráva

Nabrúste si korčule! Klzisko s tradičným ľadom k dispozícii už od stredy

V Poprade sprístupnia verejnosti v stredu 6.decembra otvorenú ľadovú plochu pri viacúčelovej hale. Ľad pre korčuľovaniachtivcov pripravovali 10 dní.

Ilustračný obrázok k článku Nabrúste si korčule! Klzisko s tradičným ľadom k dispozícii už od stredy
Zdroj: Mesto Poprad

Klzisko pri Aréne Poprad bude otvorené po 10-dňovej príprave ľadu v stredu 6.decembra o 10:00 hod. Ľadová plocha bude otvorená každý deň od 10:00 – 20:00 hod. s tým, že v utorok, stredu, štvrtok a v piatok do 11:30 bude vyhradená pre výcvik korčuľovania materských škôl.

„Technická úprava ľadu sa bude konať každý deň v čase 6:00 – 9:00, 11:30 – 12.30 hod. a podľa potreby,“ informoval hovorca popradskej radnice Marián Galajda.

Správa klziska vyzýva návštevníkov, aby rešpektovali výjazdy rolby a v tomto čase vo vlastnom záujme nevstupovali na ľadovú plochu. Mobilná ľadová plocha pre menšie deti bude inštalovaná na Námestí sv. Egídia na tradičnom mieste vo východnej časti námestia. S jej inštaláciou sa začne po demontáži pódia. „Okrem korčuľovania na otvorených ľadových plochách pripravila samospráva v rámci Popradských vianoc verejné korčuľovanie aj na Zimnom štadióne mesta Poprad. Vianoce na ľade štadióna si budú môcť Popradčania užiť 25. a 31.decembra od 15:00 do 17:00 hod,“ dodal Galajda.

Zdroj: Poprad24/Mesto Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM