Peter Handzuš Hokej

Popradčanky s Krynicou jednoznačne. Tréneri vyskúšali aj ďalšiu brankárku

Popradské líšky sa po výhre nad poľskou Krynicou posunuli na druhé miesto v extraligovej tabuľke, v ktorej sú o jeden bod pred prešovskou Šarišankou.

Ilustračný obrázok k článku Popradčanky s Krynicou jednoznačne. Tréneri vyskúšali aj ďalšiu brankárku
Foto: Peter Handzuš

Do zápasu proti Krynici nastúpili Popradčanky s dvanástimi hráčkami v poli. Po jednoznačnej prvej tretine líšky poľavili a prostredná časť hry skončila bez gólov. „Dievčatá nehrali naplno. Vedeli, že súper je slabší a tak sa mu miestami prispôsobovali. Nemalo by sa to stávať, ale sú aj také dni,“ povedal po zápase domáci tréner Milan Skokan.

V popradskej bráne stála od začiatku zápasu Vanesza Horváthová. Bez problémov zvládla šesť striel, ktoré na ňu vyslali poľské dievčatá. V 45. minúte ju vystriedala 14-ročná Petra Blažeková, ktorá chytá v Ružomberku za starších žiakov. Popradskí tréneri Milan Skokan a Ivan Bednár ju zobrali na skúšku pre pretrvávajúce problémy na tomto poste. „Natália Kozačuk je stále na Ukrajine, čakáme na papiere. Z Maďarska prišla Horváthová, ktorá je tiež veľmi šikovná. Medzi tým sme sa pozichrovali mladou dievčinou z Ružomberka. Myslím, že brankársky problém bude týmto vyriešený,“ dodal Milan Skokan.

Doma sa Popradské líšky predstavia opäť o týždeň v zápase proti Spišskej Novej Vsi.

Foto: Peter Handzuš
Zdroj: YouTube.com

Popradské líšky – MKHL Krynica-Zdrój 7:0
Góly: Gorecká 2, Novotná 2, Obercianová, Staroňová, Šulíková Laura

Popradské líšky - MKHL Krynica-Zdrój 7:0
67
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM