Aktualizované Krimi

NAKA v popradskej nemocnici: Koho zobrali tentokrát?

Národná kriminálna agentúra mala v Nemocnici Poprad plné ruky práce.

Ilustračný obrázok k článku NAKA v popradskej nemocnici: Koho zobrali tentokrát?
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

V popradskej nemocnici zasahovali príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Vyšetrovateľ NAKA obvinil v utorok (20. 4.) jednu osobu (MUDr. J. B.) z pokračovacieho zločinu prijímania úplatku a ďalších päť osôb z prečinu podplácania. Informoval o tom hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

„Jedna obvinená osoba je v súčasnosti zadržaná a vyšetrovateľ s ňou vykonáva procesné úkony, preto bližšie informácie nie je možné poskytnúť,“ dodal Slivka.

Hovorkyňa Nemocnice Poprad Sylvia Galajda uviedla, že nemocnici bola prostredníctvom príslušníka NAKA poskytnutá informácia k medializovanej téme. Všetky ďalšie informácie môže poskytnúť výlučne Národná kriminálna agentúra.

Ja som sa o tom dozvedel v utorok ráno, keď mi bolo oznámené, že bola zadržaná primárka z rehabilitačného oddelenia a budú pokračovať všetky procesy, ktoré s tým súvisia. Nemal som žiadne informácie a ani indície. Lekárka je dlhé roky zamestnankyňou nemocnice a primárkou fyziatricko-rehabilitačného oddelenia,“ povedal pre televíziu Markíza riaditeľ nemocnice Erik Chorvát.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM